Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

GDZIE KUPIĆ STORCZYKA? i ile to kosztuje?

Polecane posty

Gość gość

pomóżcie drogie Panie :) wiem, ze czasami w marketach były ale aktualnie chyba w zadnym nie ma, tzn przeglądałem ulotki z marketów i nic

Gość gość
Można też pójść do kwiaciarni po prostu. :) Cena to od 20 do kilkudziesięciu złotych. Zależy od wielkości i różnych takich...

Gość gość
no mi sie kwiaciarnia bardziej kojarzy z kwiatami ciętymi, ze tam tylko takie mają :P ale dobra popatrze w kwiaciarniach :)

Gość gość
W Tesco 11 zl

Gość gość
W kwiaciarni w zeszłym roku zapłaciłam 80 zł . Nie wiem w jakim mieście mieszkasz ale w żwawiej pod hala mirowska maja ładne storczyki po 40-50 zl

Gość gość
no mieszkam w zasadzie w pipidówie i to jest problem, biedronka, polo market, pare kwiaciarni i to wszystko

W polo jest zawsze kilka fajnych kwiatkow na promocji. Nie wiem, czy obecnie są storczyki, ale na pewno coś fajnego tam znajdziesz. Pozdrawiam

Gość gość
najpiękniejszego mam z lidla najdorodniejszy są teraz w biedrze,ale marne może 20-25zł kosztuje,1pędowy często są też w Mrówce a najładniejsze okazy mają kwiaciarnie,ale to koszt 60-90zł

Gość gość
Ja kupowałam storczyka w http://kwiaciarniasonia.com/. Trochę kosztował, nie powiem, że nie, ale tak pięknie teraz kwitnie! Wcześniej też kupiłam w dyskoncie, ale jakoś szybko zmarniał.