Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolorowy2015

rozstanie ;c Pomóżcie ;C

Polecane posty

siemaneczko... ;c Byłem z dziewczyną równo rok, bywały rozstania i wracaliśmy do sb, Ale od początku tygodnia coś grało nie tak, nie chciała się spotkać itp, Spytałem o co chodzi... ( ona nigdy nie powie, tylko trzeba jej "pomagać") Spytałem czemu tak dziwnie się zachowuje, Aż w końcu spytałem Czy chodzi jej o to aby mnie "rzuciła" A czy raczej do tego zmierza.. powiedziała tak.. Wieczorem znów się spotkaliśmy i wraz musiałem zapytać... trzymaliśmy się za ręce jak para itp, I znów ta Pier#olona odpowiedz " tak" Powiedziała że jak powie " tak" będzie jak ostatnio , co miesiąc jakieś cyrki Jeśli powie " nie" nie bd się do niej odzywać ( a tak było pół roku temu jak mnie rzuciła, Ale po miesiącu opamiętała się) I jej będzie tak przykro... Jeśli rozmawialiśmy widziałem że miala Łzy w oczach ;C Aż wstałem i powiedziałem " wiesz?? Teraz już mnie mocno zraniłaś" I poszedłem sb Znajomi mi powiedzieli że płakała w autobusie cały czas ( 20 min jazdy) Popłakała się bo się wzruszyła??? Bo dała mi cios??? pomóżcie ;C

Gość gość
dziwne..gdybys jej nie obchodzil nie plakalaby tyle przecież może zerwała chociaż nie chciała? tylko ktoś albo coś ją do tego zmusiło