Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agaaa133

Mamy na CZERWIEC 2016

Polecane posty

Gość gość321
Witam:-)chetnie sie dolacze,mam 33lata ,to bylby moj pierwszy dzidzius jak sie uda..to bedzie 3cykl staran juz..:-(kupilam testy owulacyjne..moze tym razem sie uda..teraz mam okres..wiec juz niedlugo starania..a Ty Aga?:-)pozdrawiam

Gość gość321
AGA a Ty od kiedy sie starasz?kupowalas moze testy owulacyjne?

Ja dopiero zaczęłam starania i nie kupowałam jeszcze tych testów. Ja mam 25 lat, pierwszą ciąże poroniłam cztery lata temu... U mnie pierwsza próba była dopiero i nam nie wyszło, teraz będzie druga próba

Gość gość321
Rozumiem:-(wspolczuje.,ale mam nadzieje,ze tym razem sie uda.3mam kciuki,pozdrawiam

gośc321 i jak tam u ciebie? ja troche czytałam o mierzeniu temperatury i o testach owulacyjnych, żeby się dowiedziec coś więcej :-)

Witam! tez staram się na czerwiec, to mój drugi cykl staran, @ mam dostać 26 wiec zobaczymy, mam już syna 6 lat

Witam, Też zaczynam starania . To mój drugi cykl starań. Mam nadzieje , że tym razem się uda

Hej dziewczyny :-) U mnie też drugi cykl, u mnie @ skończyła się 12, więc zaczynamy intensywne starania :-)

Gość KasiekKk09
Witam :) mam juz 4letniego Synka i obecnie u mnie juz zaczelo sie oczekiwanie na @, powinna byc za tydz (test juz kupiony ;) ) z objawow to jedynie bol brzucha jak przed @. Pozdrawiam :)

Gość MadeleineP
Cześć dziewczynki! Ja nazywam się Magda, mam 23 lata i dwa tygodnie temu z mężem dowiedzieliśmy się że zostaniemy rodzicami :) właśnie zaczęliśmy 6 tydzień naszej ciąży :) Ponieważ mój mąż jest ode mnie 8 lat starszy i bardzo chciał już mieć dzidziusia, a ja też nie protestowałam zabraliśmy się do pracy w czerwcu. W lipcu postanowiłam, że zgłoszę się na kontrolną wizytę u mojego ginekologa i sprawdzę czy nie ma przeciwwskazań, dodam też że jestem Hashimotką więc liczyłam się z tym że może nie być łatwo. Po wizycie wyszłam pełna nadziei i przede wszystkim spokojna że możemy zabierać się z mężem do pracy :) Pan doktor na wizycie zapytał mnie i mojego męża czy stosujemy kwas foliowy- tak mój mąż też miał go zażywać wraz z witaminą D, i bardzo grzecznie temu nakazowi się poddał. Ja z kolei miałam przyjmować zwyczajny kwas foliowy + suplement diety inofolik, którego próbkę dostałam już w gabinecie. Suplement ten miał wspomóc moją owulację, zwiększyć śluz i ogólnie wzmocnić mnie jako przyszłą mamę, niestety w momencie kiedy próbka mi się skończyła i poszłam dopytać o ten suplement w aptece, cena jego zwaliła mnie z nóg i odpuściłam sobie. Wróciłam do domu i zaczęłam szperać w internecie, czy może jest jakiś odpowiednik, no i udało się znalazłam inofem i razem z testami owulacyjnymi na których nigdy się nie zawiodłam rozpoczęliśmy starania. W sierpniu niestety się nie udało, natomiast we wrześniu nasze maleństwo znalazło swoje miejsce w mamusinym brzuszku :) jestem teraz bardzo szczęśliwa, i nie mogę doczekać się następnego czwartku kiedy znowu trafię do lekarza i mam nadzieję usłyszeć już jego maleńkie serduszko :) Tak wyglądała moja historia, i nie martwcie się dziewczynki, wiem że rozspisałam się na temat tych kwasów i innych suplementów- ale nie nie jestem człowiekiem z koncernu farmaceutycznego. Jeżeli będziecie miały jakieś pytania, to z radością na nie odpowiem i trzymam za Was kciuki :)