Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przedszkole Truskawkowe Milanówek Opinie

Polecane posty

Gość gość

Znacie? Zapisała któraś z was swoje dziecko do tego przedszkola? Co sądzicie o ofercie i czy nei jest za drogie?

Gość gość
Jak teraz patrzę na postępy mojego dziecka to uważam, że przedszkole nie jest za drogie... Na początku nie byłam zachwycona ceną, ale przekonała mnie bogata oferta edukacyjne. Jeśli Cię stać, to zapisuj :)

Gość gość
Nie patrzy sie na cenę, tylko na to czy dziecku będzie dobrze. Ja nigdy nie narzekałam, ze zapisałam dziecko do Truskawkowego Przedszkola Sądzę bowiem, że większe znaczenie ma dla mnie jego rozwój, niż pieniądze, które pieszczę na koncie.

Gość gość
Dokładnie... No niestety placówka ma to do siebie, że jest droga, ale patrząc na to jak moje dziecko jest radosne i uśmiechniete, to nie żałuję.

Gość gość
Ja od września planuję zapisać moją księżniczkę, więc mam nadzieję, że też będę zadowolona, tak jak Wy :D :) Na razie mała jeszcze została ze mną, ale już ją przygotowuje :)

Gość gość
A gdzie dokładnie znajduje się to przedszkole?

Gość gość
przy ul. Warszawskiej 52 :)

Gość gość
mnie najbardziej cieszy nauka języka angielskiego ten angielski jest taki wykładowy, więc dzieciaki naprawdę dużo uczą się każdego dnia jestem zadowolona z wyboru