Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kulki gejszy naprawdę pomagają wycwiczyć

Polecane posty

Gość gość

mięśnie Kegla czy to jakaś ściema?Planuję zakup ale nie wiem jakie wybrać,jestem po 30

Gość gość
Pomagają ! Jeszcze powinnaś sama je skurczami poćwiczyć. Ja mam takie silne, że potrafię zatrzymać wytrysk spermy.

Gość gość
A jakie byś polecił/a ? Zastanawiam się nad ich kupnem bo czuję się trochę luźna tylko czy aby to pomoże?

Gość gość
Nie ulega wątpliwości, że kulki gejszy wspomagają trening mięśni Kegla. Jednak taki zakup powinien być przemyślany. Dla początkujących dobrym rozwiązaniem będzie zestaw kulek o różnej wielkości i wadze, ponieważ z biegiem czasu gdy mięśnie będą coraz mocniejsze należy zwiększać obciążenie, aby zmuszać mięśnie do większego wysiłku. Zaczynamy od większych kulek (są lżejsze i łatwiej je utrzymać) i kiedy czujemy, że mięśnie mogą utrzymać większy ciężar przechodzimy na coraz mniejsze kulki o większej wadze. Jak przy każdym treningu ważna jest też systematyczność ćwiczeń. W związku z tym, że kulki maja styczność z Waszymi intymnymi częściami ciała ważny jest też materiał, z którego są wykonane. Silikon o jakości medycznej gwarantuje ich hipoalergiczność i łatwość utrzymania w czystości. www.sexwibracje.pl

Gość adzelina
Polecam Ci któryś z poradników o kulkach gejszy np. http://lizak.com.pl/blog/kulki_gejszy/ Moim zdaniem naprawdę pomagają. Treba tylko trochę wytrwałości i zacięcia i naprawde wzmocnisz swoje mięśnie Kegla. Kulki gejszy to przede wszystkim gadżet prozdrowotny, a na 2 miejscu trzeba je traktowac jako gadzet erotyczny.

Gość Dianeczkakuleczka
Pewnie że działają! Ja wybrałam zestaw bo po nim np. można zobaczyć jakie się robi postępy ... Ja wybrałam zestaw i polecam sprawdzony sex shop https://www.twojafantazja.com/je-joue-ami-kulki-gejszy Zaczyna się od największej i lekkiej, a jak wyćwiczysz dobrze mięśnie kegla to wtedy najcięższe i najmniejsze, mi te na początku wypadały a teraz je utrzymuje rewelacja. Ale warunek trzeba ćwiczyć ...tzn. ja np. sprzątam w nich lub biegam, trzeba się ruszać! Bo jak ktoś myśli, że je włoży i się położy i to fakt nie bedzie efektów...

Gość Dianeczkakuleczka
Pewnie że działają! Ja wybrałam zestaw bo po nim np. można zobaczyć jakie się robi postępy ... Ja wybrałam zestaw i polecam sprawdzony sex shop https://www.twojafantazja.com/je-joue-ami-kulki-gejszy Zaczyna się od największej i lekkiej, a jak wyćwiczysz dobrze mięśnie kegla to wtedy najcięższe i najmniejsze, mi te na początku wypadały a teraz je utrzymuje rewelacja. Ale warunek trzeba ćwiczyć ...tzn. ja np. sprzątam w nich lub biegam, trzeba się ruszać! Bo jak ktoś myśli, że je włoży i się położy i to fakt nie bedzie efektów...

Gość Zofffia87
U mnie sie sprawdza zestaw kulek Je Joue Ami. Kupiłam go i uważam że każda kobieta powinna miec takie cos bo warto. Dziewczyny pamiętajcie nie dajcie się nabrać na jakieś tanie podróby z chin. Ja mam juz swój sprawdzony sklep ale pewnie większość z was tez taki ma a jesli nie polecam mój. Ćwiczenie mięśni Kegla to czynność, która nie musi kojarzyć się Wam z wyrzeczeniami i morderczym treningiem bo do tego służą właśnie kulki gejszy. Aplikujesz sobie kulkę do pochwy i proszę - już rozpoczęłaś trening. Opisuje mój zestaw bo tam wewnątrz każdej z kulek znajduje się malutki ciężarek, który wraz z ******* Twojego ciała porusza się, wywołując na mięśniach presję. Polecam dla zainteresowanych http://www.erotyczny24.pl/je-joue-ami-fiolet-p-3058.html