Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

modelarstwo

Polecane posty

Gość gość

według Was interesują jest sklejanie modeli np. samolotów?

Gość gość
to ciekawe jest, może to się wydawać męskim hobby, ale to naprawdę wciąga!, ja sobie kupuję narzędzia modelarskie w http://www.modelmaking.pl/ i potem mam zajęcie na dłuższy czas :)

Gość gość
Bardzo ciekawe hobby, które warto będzie zaprezentować na www.utalentowani.pl :)

Gość gość
Dokładnie, fajna sprawa, też się wciągnąłem i kupuje rzeczy na http://www.sklep.modelarnia.pl/ Zamiast siedzieć przed komputerem i tracić czas można robić coś ciekawszego!

Gość GreenArrow
A widzieliscie moze czolg od De Agostini ? T-72 ? Zapowiada się świetnie, zastanawiam się czy go zacząć składać, zwłaszcza, że nigdy nie miałem kontaktu z modelarstwem. Co sądzicie o tym modelu ?

Gość Marek11111
Też chętnie się dowiem czegoś o tym Czołgu. Słyszałem że rosyjska wersja była bardzo solidnie wykonana.

DeAgostini to pulapka. Cena numeru kosmiczna a w srodku kilka czesci. Aby zlozyc caly model trzeba wydac pewnie z tysiac zeta. Gruba przesada :O Jako lewak proponuje kupowac figusrki szwedzkich feministek z minitransparentami "NIE BRONCIE NAS GDY BEDZIEMY GWA/LCONE PRZEZ IMIGRANTOW" :)

Gość gość
Też uważam, że nie warto czołgu t72 kupować z gazetek. Za drogo. Jak odbierasz to lepiej kupić model fIrma Tamiya. Tylko czy ta firma ma w swojej ofercie ten typ czołgu. Ogólnie warto zajać sie tym hobby. Śmiechem żartem jak nauczysz sie malować areografem to później bedziesz mógł malować sam samochód.

Gość gość
Od dawna zajmuje się modelarstwem. Złożyłem już wiele modeli aut, czołgów samolotów itp. Jeżeli poszukujecie odpowiedniego sklepu, który oferuje takie modele to polecam wam www.scorpio-polska.eu Mają bardzo szeroką ofertę i niezłe ceny.