Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zmienic styl?

Polecane posty

Gość gość

Mam poważne pytanie. Czy zmienić swój styl którego nie ma. Mam włosy jakieś takie jak u 15 latka czupryna która przypomina chłopa małorolnego do tego chcę zapuścić mały zarost. Mam 21 lat. Chcę się mentalnie zmienić ze strachliwego dupka na faceta . Potrzebuję tego.

Gość gość
może przytnij włosy na dwa, trzy cm i proponuje denim

Gość gość
A co to denim?

Gość gość
właśnie co to denim?? chce mieć elegancką fryzurę męską nie chcę być już mentalnie takim nie radzącym sobie w zyciu chłopkiem ....tym sposobem chcę bardziej być pewnym siebie w życiu... do fryzjera oczywiście chodzę ale tylko podcina mi grzywka i skrsca z tyłu i przy uszach co sprawia że wyglądam jak taki nastoletni fan Biebera :x sam sie po za tym źle czuję ze swoim wyglądem

Gość gość
ogólnie wpisz sobie w google "beckham style" on zawsze jest fajnie i dobrze ubrany... jak taki styl preferuje i sam się tak ubieram... zawsze coś fajnego można podpatrzeć

Gość gość
Zainspiruj się jakimś aktorem, sportowcem i zrób podobną fryzurę. Mały zarost super.

Gość gość
jeśli chcesz być elegancki to denim nie dla ciebie:) Ale jeśli chcesz być jak facet to tak... elegancia w tym wieku dodaje p**dowatości... elegancki możesz być po 50 ale nie w tym wieku... do 40 masz być facetem z jajkiem a nie!!

Gość gość
gość dziś no chyba cię porąbało nigdy się nie zgolę na łysą pałe nie i tyle ... nie preferuję tego i w życiu nie będe preferował .. to jest ten cały denim ? to już chyba wolę co innego ....

Gość gość
właśnie facet z jajem tego potrzebuję zmiany nie tyle co w wyglądzie co w sobie ... :)

Gość gość
ale ja nie pisałem o włosach, nie ma włosów denim:) ale o styl... zobacz jak Becham jest ubrany!! Zawsze dobrze

Gość gość
gość dziś to według ciebie mam wyglądać jak chłop małorolny ??? chcę się zmienić również mentalnie bo teraz wygląda tak że boję się do kogokolwiek zagadać ... nie chcę do końca życia mieć wyrzutów ze się nie odważyłem że nie spróbowałem ... opinia o mnie jest fatalna żeby nie powiedzieć do d**y.. dlatego chce się zmienić żeby ludzie zaczęli dostrzegać we mnie faceta w moim wieku anie dzieciaczka który wiecznie ma z sobą problem

Gość gość
o stary ty mentalnie chyba musisz się zmienić... tu chyba nie jest problem z wygladem a bardziej z psychą...

Gość gość
fryzura fryzurą jest do zmiany ale nie to jest najistotniejsze .. najistotniejsze to teraz zmienić siebie ... nie bać się zagadywać do ludzi poznawać , nie przejmować się sobą ani nie być takim spiętym bo to mnie zamyka

Gość gość
no masz racje tego mi trzeba bo teraz to jest tak że ja sie przejmuję co o mnie ludzie powiedzą nawet poznać kogoś się boję. To mnie wyniszcza całkowicie od środka

Gość gość
zobacz jeszcze w google "casual style men" moze to dla ciebie

Gość gość
skad jesteś? tak z ciekawości

Gość gość
po co to komu wiedzieć ?

Gość gość
oczywiście kiedyś chodziłem do psychologa ale usłyszałem tylko gadaninę książkowa zamiast pomóc mnie tylko bardziej pogrążył ...

Gość gość
A może pójdziesz do stylisty i on Ci najlepiej doradzi jakie włosy zrobić http://studiolooksfera.pl/ i w co się ubrać ;) Ja tam proponuję osobiście styl Johnego Deepa ;)