Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM DOŚĆ STRASZENIA IMIGRANTAMI!!!!

Polecane posty

Gość gość

Ludzie, zajmijcie sie czymś pozytecznym i przestancie siać panikę! Czy Wy pracy nie macie, hobby? Po jaką c.Holerę się tak NAKRECACIE?? Jeszcze nikt tu do nas nie wszedł, ba, nikt w PL nie chce zostać a Wy już krzyczycie

Gość gość
Nie przejmuj się, jeden debil zakłada 90% tematówna kafe zawsze z gościa. Tylko straszy jątrzy i mnoży podszywy. Śmieć.

Gość gość
W Polsce zadnych imigrantów nie bedzie ;) nawet jesli nam wcisną ich siłą to 90% ucieknie ;) zostanie max kilkaset osob :P

Gość gość
Racja bo mnie ich trochę żal.

Gość gość
Zgłosiłam na policje 🖐️

Gość gość
15:16 A ja Ciebie

Gość gość
we francji czy szwecji nie straszyli a teraz mają islamskie getta gdzie nawet policja jak chce wjechać to sporymi siłami. czy wy naprawdę jesteście tacy głupi żeby się nie przejmowac próbą zaimplementowania nam islamskich fanatyków?

Gość gość
Jesli to rzeczywiscie takie męty i nieroby to oni ZA NIC nie zechcą zostać w PL tylko będę różnymi sposobami uciekać do DE, UK, SE czy NO! Myślicie, że Polska to dla nich taki raj??? Zastanówcie się, tutaj NIKT nie chce zostawać! Kilka lat temu pracowalam w jednej z firm, jeden z managerów był z USA, przyjechał z zona i dzieckiem. Jego małżonka fatalnie znosiła pobyt w naszym kraju, że jeszcze przed ukończeniem kontraktu męża wrócila do domu. Mam kilku znajomych z Ukrainy i każdy z nich Polske traktuje jako chwilowe zaczepienie, żaden nie chce zostać. Większosć naszych wyjechała z kraju, więc pomyślcie zanim coś napiszecie. W polsce nie ma zadnych prespektyw, pracy, socjalu, trudny jezyk, zimno, katolicko, baaaaaaaardzo nietoterancyjnie, sprzedajni politycy więc oni będdą stąd wiali!!!!

Gość gość
gość dziś A czy Ty jesteś taki głupi/a żeby nie widzieć różnicy w poziomie życia pomiędzy Francją i Szwecją a Polską?????