Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kalpa_Taru

Zajadam się :)

Polecane posty

Gość gość
Gdzie foto,?

Gość gość
Wejdźcie na kafeteria forum na temat pokój... Albo na inny temat pokój fajna wieś

A proposss wampirów, one istnieją, ja wam to mówię ;) Takie jedne odwiedzają mnie w snach i całują namiętnie w moje usta :P :D

Tylko kochankowie przeżyją...Polecam obejrzeć film Jima Jarmusha o tym tytule. Para Wampierzy gra główną rolę, fajny klimat filmu, fajna muza i przefajni wrażliwi kochankowie. Lubię Tildę w tym filmie, aktorka nie jest jakoś szczególnie urodziwa, ale w tym filmie roztacza niezwykłą tajemniczą i fascynującą aurę :)

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie namysłów a pokój wieś w Polsce położona w województwie opolskim w powiecie namysłowskim w gminie pokój

Gość gość
Kalpka, widzę. Ale wrzuć foto, jak zajadasz się tym błenoo :,P

Gość gość
Kalpka, wyobraźnia podpowiada mi, że leżysz na łóżku w dresie i kapciach, oglądasz kafe, a obok Ciebie leży już pusty papierek po błeno :P

Pazipęk :* Wszystko się zgadza, tylko papierek już wyrzucony i muzyka w tle :) Siedzę, przepraszam leżę w tych dresach, a do tego pomalowane paznokcie u rąk i stópek, paznokietki u stópek na czerwono, a u rąk na śliwkowo :D