Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Dlaczego dla niektórych czytanie książek to coś nietypowego?

Polecane posty

"To był tylko przykład, co wyraźnie widać z moich przeszłych postów. Nie podpięcie cię ta jedną klamerka." Przykład na co? Na to że interesuje się muzyką, zamiast jakąś nieistniejącą "ideologią metalową"? :D Co to ma wspólnego z infantylną subkulturą, jaką jest emo? :) To właśnie takie subkulturowe dzieciaki mało interesuja się muzyką a głównie subkulturą. "Jak byk masz, że to ogol wielu kwestii. " JAKICH KWESTII? Pytam od bardzo dawna i nadal mi nie odpowiedziałaś :D Subkultura metalowa to subkultura muzyczna. Kręci się TYLKO I WYŁĄCZNIE wokół muzyki. A jesli uważasz że wokół czegoś jeszcze, to NAPISZ wokół czego, bo nigdy nie potrafiłaś. :D

Dlatego min mam cię za glupkowate, niespecjalnie mądre emo. Bo ty i tylko ty masz rację. I tup oglaniona nozka.! I włączę caps, żeby było mnie widać! Bo moja racja jest najmojsza! Kurtyna. Paps

to z tobą Kciukiem nie da się rozmawiać, bo odpowiadasz wymijająco, i odwracasz kota ogonem. I do usranej smierc***ewnie nie będziesz w stanie powiedzieć, jakie są te rzekomo istniejące inne niż muzyka aspekty subkultury metalowej i dlaczego uważasz, że posiadanie hobby, jakim jest interesowanie sie muzyką, zamiast zwracania uwagi na subkulture to jedna z oznak bycia emo :D

Gość gość
A ja wrócę do tematu. Faktycznie zdawało mi się szpanować książką, ale w celu zaimponowania komuś, a nie po prostu na pokaz. Łatwiej jest poderwać intelektualistę w pociągu, gdy rzuca się mu spojrzenia znad Nabokova :D Sądzę, że nie tylko ja tak mam, więc chyba jest w tym jednak trochę prawdy. Ale kompletnie nie rozumiem, jak może kogokolwiek drażnić to, że ludzie czytają.

Gość gość
Nie lubię swirow czytajacych ksiazki

Strata czasu? Czas, który poświęcam na to, co lubię, nie jest czasem straconym. Nigdy. Współczesny świat oszalał na punkcie tak zwanej produktywności, efektywnego zarządzania czasem i ciągłego bycia w ruchu, przekuwania czasu na pieniądze, ludzie biorą udział w tym owczym pędzie do przedwczesnego zawału. Wolą tanio sprzedawać swój czas na przykład jakiejś korporacji czy innej współczesnej plantacji niewolników, bezmyślnie klepiąc jakiejś tabelki w Excelu niż zająć się tym, o naprawdę sprawia im przyjemność.

Nie rozumiesz prostego zdania, więc nie zrozumiesz zdania złożonego. Na co mam zatem marnować cenny czas. I tak go już od czterech postów marnuje. Ty też już się nie piekl i nie produkuj

Gość gość
Kto czyta ksiazki? W tych czasach? Jakies poszkodowane cwoki, frajerzy i inne takie

Gość gość
bo niektórzy nie umieją czytać i zazdroszczą albo mylą książkę z papierem toaletowym wiem bo raz mi jedna dziewczyna powiedziała jak czytałem książkę ze to wygląda zupełnie jak papier toaletowy a jak spytałem "co?" ona powiedziała no to co masz w ręce a ja sie dalej pyta "co?" to ona ze "jak można patrzeć na papier toaletowy z takim przejęciem " nie miałem juz sił do niej ...

Gość gość
Czytales na kiblu to co miala mowic

Gość gość
czytałem na ulicy dokładnie na przystanku. Spoko ze dla ciebie przystanek tramwajowy to kibel... chyba pora powrócić do szkoły

Gość gość
No wracaj do szkoly patrzy się w papier toaletowy na przystanku ale swir

Gość gość
Ja kończę czytać cykl o straży T.Pratchetta i muszę przyznać , że wiele z niego wyniosłem a ile się przy tym pośmiałem. Warto czytać ludziska nie dla szpanu tylko dla samego siebie.

Gość gość
Dla mnie najbardziej żałośni są ludzie,którzy nie czytają książek,ani w ogóle niczego.Nie czytają nawet instrukcji obsługi czegokolwiek,wolą naprzykrzać się innym i pytać o wszystko:-PKolejni żałośni to tacy,którym się nie chce zrobić prawa jazdy,bo partner/ka/,zawsze zawiezie,gdzie zechcą.A jak nie będzie mógł,to co?Albo nie nauczy się pływać i głupio się tłumaczy,że niby się kiedyś topił.Każdy powinien posiadać jakąś wiedzę i umiejętności:-)

Gość gość
A jak ktoś nie ma kasy na prawo jazdy?

Gość gość
To niech płaci w ratach,ale to nie na temat

Gość gość
W jakich ratach? :D:D dobrze się czujesz?

Gość gość
Dlaczego świry ogladaja papier toaletowy z przejęciem?

Gość gość
Czytam dużo i często,ale zwykle w domu:-)Nie korzystam z komunikacji miejskiej obecnie,ale widzę,że ludzie w różnym wieku czytają w kolejce na rehabilitację,czy do specjalisty.Nie sądzę,że robią to żeby się przed kimś popisać.:-P

Gość gość
powtarzam jeszcze raz ludźmi rządzi zazdrość i tyle. :-)

Gość gość
Co o tych świrach ogladajacych papier toaletowy?

Gość gość
Boże,co za niedorozwoje tu wchodzą:-(Kurs prawa jazdy,możliwa płatność w ratach,takie ogłoszenia,wszędzie można trafić i reklamy,nawet tego nie przeczyta i się pluje:-P

Gość gość
ja czytam ksiazki historyczne uwielbiam :) szczególnie jak jestem sam :)

Gość gość
ale się tu świrlandia zrobiła ....

Kolejny, wręcz notoryczny przykład komp!setnej niedojrzalosci. Dziewczę zakłada temat, tylko po to, by się prztykac na słówka, Mimo postów nt książek z jej strony cisza. Każdy temat w ten sposób się kończy. Udać glupiomadra, bo założyłam temat i go nie ciągnąć, bo po co. Przecież książek nie czyta.

Gość gość
Gościu drogi z 20:33,tak jest prawie zawsze .Autorka tematu fajną rozrywkę sobie znalazła.Wkurzanie ludzi na kafe:-):-P:-)

Gość gość
Dobrze robi

Gość gość
Mnie to bawi,a szczególnie prostackie wywody jakiegoś "kciuka".Niech sobie w nosie podłubie jak nie ma co robić