Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Dlaczego dla niektórych czytanie książek to coś nietypowego?

Polecane posty

Poza tym nadal czekam, aż mi odpowiesz na to: - jakie są te rzekomo istniejące inne niż muzyka aspekty subkultury metalowej ? - dlaczego uważasz, że posiadanie hobby, jakim jest interesowanie sie muzyką, zamiast zwracania uwagi na subkulture to jedna z oznak bycia emo ? Przekracza to twoje możliwości intelektualne? :) Czekam na kolejną wymijającą odpowiedź :D Poza tym, jakie masz hobby, bo ja znalazłam temat w którym napisałaś, że twoje hobby to piercing :D cóż, ambitnie. Chyba o historii nie podyskutujemy w takim razie :D

Gość Salonkaxx
Znam osoby, które czytają bardzo dużo! Sama uwielbiam czytać i to nie tylko te znane powieści. Mieszkając nawet w UK ma się dostęp do polskiej literatury za śmieszne pieniądze na http://www.rewolucja.co.uk/ To Polska księgarnia internetowa działająca na terenie Wielkiej Brytanii gdzie jest duży wybór książek dla dorosłych i dla dzieci :-)

Gość krawiecowa
Wydaje mi sie, ze jest na to wiele powodów. Chociaż powiem Ci szczerze, że ostatnio tak siedzę na Inbook-u, zamawiam sobie ksiażkę, przyszła moja 8-letnia siostrzenica i się pyta "ciocia a co zamawiasz?". To jej mówie, że książkę, czy sama chce pooglądać. Jej matka twierdzi, że ona się nsa książki nie może patrzeć, a ze mną wybrała 3, które jej się podobały! wiec to troche też nastawienie obecnych rodziców.

Gość milena_jestem
Ja mam 15 lat i czytam calkiem sporo ksiazek. Gdy bylam mala dziewczynka to rodzice codziennie na zmiane co wieczor czytali mi Harrego Pottera. Jakis rok temu wzielam sie za Wladce Pierscieni, w piatej klasie podstawowki mialam za soba Hobbita i pierwsza czesc Basnioboru, w pierwszej klasie gimnazjum przeczytalam nastepne dwie, Las zebow i pazurow, Basniarza i Dzieci Hurina, w wieku 14 lat pamietam jak zawziecie czytalam Katedra Marii Panny w Paryzu, jak ja na tym plakalam, moja mama zawsze mnie namawiala do czytania, moze z wiekiem zaczne czytac jeszcze wiecej ksiazek i czesciej, bo jak na razie to musi mnie cos na prawde zainteresowac bym sie za to wziela. Oczywiscie poza wymienionymi powyzej ksiazkami czytalam jeszcze wiecej, jakies lektury itd ale te sa dla mnie najbardziej wartosciowe, jeszcze Dymy nad Birkenau i Moj przyjaciel Hitler czytalam z historycznych. :)

Gość paulinka w
Dla mnie ksiażki zawsze były sposobem na hobby. Dużo czytałam i czytam i myślę, że to rozwinęło we mnie pasję do pisania. Sama tworzę swoje powieści, zwłaszcza motywuje mnie łatwość wydawania w dzisiejszych czasach. Mam nadzieję, że wkrótce też uda mi się wydać jako self publisher, np z wydawnictwem rozpisani pl. Uwielbiam pisać i bardzo mi zależy, aby wydał mnie właśnie ktoś, kto będzie również odpowiednio promował. Mam nadzieję, że moje nazwisko jako autorki również będzie wkrótce wszystkim znane.

Gość Emilia456
Dla mnie czytanie w autobusie czy tramwaju to norma. Głównie dla tego że na studiach prawniczych mam do przeczytania tyle książek, że po prostu brakuje mi czasu, i każde wolne 5 minut które mogę wykorzystać na czytanie, jest dla mnie na wagę złota. Najgorsze że ciężko dostać książki prawnicze napisane w zrozumiałym języku. Najlepsze jakie znalazłam są na http://profinfo.over-blog.com/

Gość gość
Czytanie książek kształtuje umysł! Przeczytajcie "Moje pragnienia wolności" !

Gość gość
Polecam książkę "Elegia o ziemi".

Gość gość
a czemu grzebią w starych tematach ? ☺

Gość gość
Polecam zagłębić się w książkę "Ścigając marzenia. W pogoni za złotem"

Gość gość
Książka, która na długo została mi w pamięci - "Dianetyka: współczesna nauka o zdrowiu umysłowym"

Gość gość
Zgadzam się, czytałam i przyznam, że warta uwagi!

Gość gość
"Uśmiech Losu" - super książka!

Gość Karolina

Dużo autorów ksiażek przekazuje w nich bardzo dużo pewnych wartości, niektóre ksiażki dlatego własnie są ciekawe i ludzie je czytają. Ja osobiście nie lubiłem nigdy czytać ksiażek i nadal nie lubie. Zastepuje mi je czytnik Inkbook. Lepiej jest mi się skupić czytać ebooki, niż patrzeć na kartki.

Gość Rafał

Ja mam podobnie, cięzko mi się patrzy na papier, nie wiem czemu ale mnie drażni, jak czytam na Inkbooku to lepiej jest mi się skupić, polecam 🙂

Gość gosc

Może dlatego, że INKbook jest bardzo dobrze stworzony, dobre oprogramowanie, czciocnka dobra do czytania, jakosc obrazu, naprawde wszystko jest super, mialem juz kilka czytnikow, ale nigdy nie bylem tak zadowolony jak z Inkbooka.

Gość Adrian

Ja nie lubie czytac papierowych ksiazek, jest to dla mnie nudne i nie możliwe, zdecydowanie wolę czytniki takie jak Inkbook, wygodniej się czyta, mozna zabrać czytnik gdzie się chce, jest wygodny i wzsystkie ebooki w jednym miejscu. Polecam 😉

Gość marcin

Mam tak samo, czytam na Inkbook, bardzo dobry sprzęt, czytanie poszerza i rozwija wiedzę i inteligencję . 

Gość Martyna

Też kiedyś myślałam, że czytanie książek to coś nietypowego. A teraz zaczytuję się w prawie wszystkim co wpadnie mi w ręce 🙂 Polubiłam to po kursie szybkiego czytania w szkole kształcenia technik pamięciowych edu w Warszawie. Na studiach koleżanka mnie tam zaciągnęła i opłacało się, bo nauka szła mi po nim dużo lepiej i łatwiej. Czytam tylko papierowe wersje, czytniki jakoś do mnie nie przemawiają. Teraz mam zamiar przeczytać książkę Tokarczuk 😉