Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile powinien kosztować pierścionek zaręczynowy waszym zdaniem?

Polecane posty

Gość gość
Mężczyzna kupuje z miłości a kobieta to przelicza na pieniądze i zastanawia się ile miłości może mu odwzajemnić za tą cenę :(

Gość gość
Troszkę za daleko posunięte wnioski.

Gość gość
W dzisiejszych czasach tak niestety jest, kobiety przeliczają uczucia faceta na pieniądze, a faceci z kolei wartość kobiety przeliczają na seks. Upadek cywilizacji jest bliski :)

Gość gość
mój maż dał 900 zł, jest bardzo malutki, skromniutki i to mi sie podoba, jak dla mnie troche przesadził bo sa tańsze i tez ładne, jak sie kogos kocha to cena nie ważna:)

Gość gość
A ja nawet nie mam pojęcia ile kosztował pierścionek, który dostałam od swojego narzeczonego, nigdy mnie jego cena nie interesowała, tym bardziej że go nie noszę, bo nie lubię mieć niczego na palcach :)

Gość gość
Ja bym się ucieszyła nawet z pierścionka za 20zł, najważniejsze aby chłopak mi się oświadczył, bo na razie jakoś się na to nie zanosi :(

Gość gość
Chciałabym dostać pierścionek który mj się podoba aby nie był plastikowy :) aby był jak najbardziej zbliżony do mojego ideału to może kosztować i 200 zł ;)

Gość gość
Ale to i tak tylko marzenia haha

Gość gość
mógłby byc ze sklepu po 5zeta byle był ze szczerego serca dany,i przypieczętował obopólna miłość.

Gość gość
na ile kogo stac

Gość gość
A moj tato w czasach komuny to bylo zamiast pierscionka kupil meble do kuchni. Zreszta babcia mu tak kazala bo uwazala ze piwrscionek to zbedny gadzet. Mama pierscionek dostala od ojca po kilku latach i to juz nie jeden.

Gość gość
A zareczynowe meble stoja w piwnicy i maja 42 lata

Bo kobiety w dzisiejszych czasach wszystko sobie wyliczają i czasami mi wstyd,że też jestem kobieta.Drogi prezent na urodziny bo inaczej mnie nie kocha,drogi pierścionek zaręczynowy bo inaczej foch i obraza majestatu i nie kocha,drogi prezent na Święta bo inaczej mnie już nie kocha i jest burakiem,drogi prezent za urodzenie dziecka bo inaczej facet to k.. złamany itp. A i nie zapominajmy,że z tyłka też robią kartę przetargową i facet musi zasłużyć sobie na seks bo jak kłótnia czy odmienne zdanie niż ma panna to wynocha z łóżka i brak seksu.Żałosne.

Gość gość
pierścionek powinien kosztować najmniej milion dolarów, ale to dla biedoty, normalnie w granicach 15-20 mln zielonych, poniżej to obciach.

Gość gość
Dody pierscionek kosztowal 250 tyś. A ona napisaka piosenkę dla wybrańca.

Gość gość
Ja dalem zrobic. Zwrocila uwage w jakiejs gazecie i bardzo jej sie spodobal. Poszlem ze zdjeciem do zlotnika i zapytalem czy sie da taki zrobic. Same zareczyny nie byly romantyczne, bo planowane, moi rodzice byli zaproszeni do jej wiec wiadomo bylo co sie szykuje ale jak zobaczyla pierscionek to sie poplakala. Koszt ? Troche ponad 900 PLN.

Gość gość
Nie wiem dokladnie ile moj kosztował, kolo 1500. Myślę, ze nawet za 500 można kupic ładny ale jak kogoś stac a kobieta nosi biżuterię to warto zainwestować w trwalszy (cyrkonie po kilku latach zmatowieją a brylanty zawsze będą tak samo piękne)

Gość gość
nie warto chyba aż tak inwestować,bo z moich obserwacji tylko kilka procent zawieranych małżeństw ..trwa,,trwa,,,trwa ..

Gość gość
Gościu wyżej z takim podejściem to po co w ogóle wchodzić w związek małżeński?

Gość gość
kup taki by był dla ciebie wysiłkiem. Ew możesz zrobić jak mój mąż samemu zaprojektować, kupić złoto i resztę i dać złtnikowi do wykonania. Wtedy pokażesz jak ci zalezy ;)

Gość qwxc21
A co polecisz e-sklep z prezentami personalizowanymi?

Gość gość
moim zdaniem od 1000-3000 zł przy normalnych zarobkach

Gość gość
...ja mam dla niego przygotowaną bransoletkę z własnych włosów łonowych bo chcę być romantyczna i żeby nie był stratny :-)