Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Walczyłyście kiedyś o faceta?

Polecane posty

Gość gość
shaf78 co za brednie, nie robię pierwszego kroku a byłem w związkach. Nie jestem bogaty a z wyglądu też jestem przeciętny, tylko mam przystojną twarz. Nie robiłem pierwszego kroku, bo jestem nieśmiały, ale jak dziewczyna dała mi do zrozumienia że jej się podobam, to też się zaczynałem starać i to bardzo :)

ale jak dziewczyna dała mi do zrozumienia że jej się podobam, to też się zaczynałem starać i to bardzo <><><> Czyli Tobie wystarczy jak kobieta da Ci znać, że się jej podobasz i już zaczynasz się starać ? Nie masz jakichś innych wymagań ? To nie dziwię się, że byłeś w związkach jak niczego poza zainteresowaniem swoją osobą, od kobiety nie oczekujesz :D

Gość gość
Oczywiście że taka co podobała się i mi, ale to chyba logiczne :P

Gość gość
shaf78 dziś ale jak dziewczyna dała mi do zrozumienia że jej się podobam, to też się zaczynałem starać i to bardzo <><><> Czyli Tobie wystarczy jak kobieta da Ci znać, że się jej podobasz i już zaczynasz się starać ? Nie masz jakiś innych wymagań ? To nie dziwię się, że byłeś w związkach jak niczego poza zainteresowaniem swoją osobą, od kobiety nie oczekujesz smiech.gif x Od kobiet nie można więcej wymagać bo zostanie się prawiczkiem i kawalerem

Oczywiście że taka co podobała się i mi, ale to chyba logiczne <><><> Mam uwierzyć, że podbijały do Ciebie tylko te co Ci się akurat podobały :P ? Takiego szczęścia to nawet nie mają największe ciacha :P No chyba, że masz wyjątkowe szczęście albo wyjątkowo niskie wymagania.

Gość gość
Nie zawsze, ale jak dziewczyna jest przeciętna z wyglądu i ma poczucie humoru do tego jest otwarta, to dla mi wystarczy. Tylko ty lecisz na 2metrowych bogaczy :P