Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość598

przez tych peprzonych imigrantów

Polecane posty

Gość gość598

nic mnie nie cieszy :( jak sobie pomyślę że niedługo oni będą też w Polsce, że rząd ma to gdzieś że my ich nie chcemy, że jakiś francuz mówi nam ilu mamy ich przyjąć to normalnie żyć się odechciewa. Człowiek się stara, pracuje a tu wpadnie banda dzikusów i wszystko rozjebią :o A takie rzeczy będą na porządku dziennym : http://www.polishexpress.co.uk/muzulmanscy-imigranci-zgwalcili-szefowa-placowki-imigracyjnej/

Gość gość
po prostu trzeba głosować na Ruch narodowy, albo na Grzegorza Brauna (pod warunkiem że zbierze podpisy oczywiście), wtedy jest szansa że Polska będzie Polską

Gość gość
Braun nie ma szans niestety :( Powinien razem z RN startować

Gość gość
Autorze co możemy powiedzieć? Nie martw się aż tak. Imigranci będą mieli ciężki przeprawy z polską nietolerancją i gościnnością narodowców. Spitolą stąd :)

Gość gość
Gdzie mogę wrzucić foto z piękną nastoletnią chrześcijanka zamordowaną przez islamistów poprzez wbicie krzyża w gardło? Na zapodaj nie wchodzi mi z tel, a tylko to mam pod ręką

Gość gość
bulwersuje cię to, bo była piękna i nastoletnia czy że chrześcijanka ?

Gość Jestem grzeczna
Za niedługo będę w Polsce, bywa.

Gość gość
tylko RUCH NARODOWY może nas uratować tylko prawdziwi polscy patrioci u władzy !!! jak w tych wyborach nie wejda, to w następnych beda mieli nawet wygrana! a wtedy biada ciapakom :classic_cool: