Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Utwory do posłuchania nocą

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś można było na tym forum coś dobrego poczytać i do tego posłuchać. Obecnie nic nie można poczytać, wiec może chociaż coś uda się posłuchać :D Niech ktoś kto się nudzi wrzuci jeden utwór raz na dobę gdy tu jest. Z uwagi na to że to noc to bez disco polo, rapu, techno itp. bym prosił :D Najlepiej spokojny rock, ale każdy może wrzucić co chce.

Gość gość
Coldplay fix...

Gość gość
Coldplay to ma twory ale ostatnie płyty takie jakby za rozowe

Gość gość
"Kavinsky - Nightcall" Świetny bardzo klimatyczny utwór. youtube.com/watch?v=4gjX1Si5s0E

Gość gość
znalezione na innym temacie www.youtube.com/watch?v=CIz8YTpHxsk

Gość przerost tresci nad forma
rewelacja ten cohen

Gość gość
Jak ktoś słucha Cohena to jest starym dziadem po 40

Gość gość
Poza tym jest dużo takich utworów do nocnego słuchania, pierwsze lepsze co mi wpadło do głowy: "ATB - Humanity" "Pixies - Where is my mind" "Laura Branigan - Self Control" "Digitalism - Pogo" "U2 - With or without you" "Depeche Mode - Precious" Więcej nie chce mi się już pisać. Mam nadzieję, że pomogłem.

pudło :D nie jestem, wiec posługujesz sie stereotypami, w sumie to nie słucham ale ten mi się bardzo podoba. dzisiaj pierwszy raz usłyszałem notabene.

Gość gość
ATB to miał hity płyta seven years the best

"U2 - With or without you">>to to jest raczej dobre do sluchania jadac motorem przy niczym sie tak dobrze nie jedzie :D

Gość gość
@up Czy ja wiem... Ja U2 lubię posłuchać samemu w spokoju i się odprężyć, a na motocyklu to lepiej niczego nie słuchać. Za duże ryzyko. Co innego w samochodzie, wtedy spoko.

Gość gość
Od siebie Judas Priest- Angel Wilki- Son of the Blue Sky Coldplay- Midnight, life in technicolor II, Violet Hill, Clocks i w sumie czego nie włączysz z ich repertuaru, będzie świetnie xd Death Cab Of Cutie- Meet me on the Equinox Muse- Resistance, Neutron Star Collison Gorillaz- Feel Good Inc. Leona Lewis- I see you Kings of Leon- Sex on Fire, Pyro(szczególnie), Back Down South Disperse- Message from Atlantis Szczerze polecam, często lubię w nocy słuchać muzyki, szczególnie spokojniejsze klimaty, niż w dzień Pozdrawiam :)