Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak pozbyć się przedwczesnego wytrysku?

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś zna jakieś dobre sposoby na przedwczesny wytrysk? Mam 30 lat a dalej mam tą przypadłość. Zbliża się rocznica ślubu z moją żoną i na pewno będziemy ją świętować między innymi w łóżku. Moja żona nigdy nie miała ze mną orgazmu bo kończę zbyt szybko. Pomocy!

Gość gość
Przdwczesny wytrysk mozesz wytrzec chusteczką, ja ewentualnie pomogę żonie dojść.

Gość gość
Dobre...tylko, że moja żona ma bzika na punkcie higieny. Kiedy chcę ją tam polizać twierdzi że jej cipka jest śmierdząca...pomimo tego że pachnie jak ogród różany i poranku a kiedy chcę ją doprowadzić ręką twierdzi, że pod moimi paznokciami są zarazki.... Zostaje tylko czysty stosunek. Ot taki typ kobiety mi się trafił

Gość gość
no chyba musisz przestac wspolzyc to i przedwczesnego wytrysku nie bedzie(smutas).

Gość gość
SSRI. opozniaja wytrysk skutecznke

Gość gość
O tym nie słyszałem...dzięki

Gość gość
Używasz prezerwatyw?

Gość gość
Używasz prezerwatyw?

Gość gość
nie da się, taka natura 😴

Gość uiliczek55
Cześć! Najlepiej to znaleźć sobie stałą partnerkę. Wtedy bardzo szybko się do siebie przyzwyczaicie i bedzie lepiej. Jak nie, zawsze możesz przed stosunkiem odpalić sobie coś w rodzaju http://redtube.net.pl i troche się zabawić solo. Pomaga i można wtedy trochę dłużej. Trenuj! :)

Gość gość
Powiem tak na moim przykładzie musze byc wychlany z**********a to wtedy jadę pól godziny. Albo rano od razu po przebudzeniu też jest dłużej. No i pozycja jest ważna

Gość gość
wychlany co? nie da się rozszyfrować tych gwiazdek k***a :O

Gość gość
moim zdaniem nie masz żadnego problemu. Prawdopodobnie trafiła Ci się aseksualna kobieta, której na orgazmie nie zależy, albo ogólnie seks ją obrzydza :o albo Ty i ktoś inny ją zaspokaja (może trzeba przyciąć te paznokcie :o tak czy siak wątpie żeby kobieta z takim temperamentem zaczęła mieć nagla orgazmy bo wytrzymasz 10 minut, dla niej seks jest nudnym obowiązkiem i pewnie cieszy się, że po 10 seksunach ma spokoj :D

Gość gość
Wychlany i wczesniej na godz przed zwa/lić konia