Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kiedyś tak miałyście?

Polecane posty

Gość gość

Ostatnio hmm od paru miesięcy myślę o swoim byłym sprzed 13 lat. Nie jest w Polsce, ale ja ciągle o nim myślę i zastanawiam się czy nie odezwać się. Parę miesięcy temu mieliśmy jedynie wymianę kilku zdań. I właśnie przez te parę zdań wspomnienia wróciły. Nie jestem w nim zakochana ale zapomniałam już jak dobrze mi się z nim rozmawia. Czy zdarzyło Wam się po paru dobrych latach poczuć sentyment do byłego? Czy nie lepiej nic nie robić i nie wracać do przeszłości?

Gość gość
daj se siana. nie masz nikogo to w te pędy chcesz odnawiać znajomość, żeby pocieszyć swoje nadgniłe ego :P

Gość gość
Nie odzywać się. 13 lat to szmat czasu, mógł sobie życie poukładać. Poza tym, gdyby on chciał wracać do przeszłości, to już by dawno szukał z Tobą kontaktu. Na co liczysz? na to, że się zakolegujecie czy też może na powrót wielkiej love? a może na seks? Daj spokój kobieto...

Gość gość
Żaden sex! Wykluczone! taka to ja nie jestem. On pisał do mnie rzeczy bardzo miłe, ja zachowałam dystans. Nie chciałam mieć go w głowie, ale przez ten odzew wspomnienia wróciły. Ze względu na to że mam ułożone życie pokasowałam konta na portalach społecznych żeby nie było niedomówień. Dzięki za odpowiedzi już wiem że lepiej to wszystko olać!