Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tyle matek wypycha dzieci do żłobka przedszkola

Polecane posty

Gość gość

jak najwcześniej chociaż mają możliwość zostania z nimi w domu? Nie rozumiem tego :(

Gość gość
I nie musisz rozumieć.

Gość gość
Bo leniwe krowy muszą mieć czas na malowanie pazurów, solarium i seriale :D Co innego jak ktoś pracuje, ale jak krowa siedzi na grubym dupsku w domu a dziecko daje do żłobka to dla mnie dno :O

Gość gość
mało tego - niektóre to nawet do szkoły posyłają!! To leniuchy!! Nie mogłyby w domu uczyć??

Gość gość
co cie to opbochdzi nawiedzona matko polko? pilnuj swojej tlustej d**y...

Gość gość
nie musisz rozumiec takie zycie nie ogarniesz wszystkiego

Gość gość
TO ja ci odpowiem dlaczego moje dziecko w wieku 3 lat poszlo do przedszkola mimo tego, ze ja nie pracuje . Przedszkole jest dla dzieci . Dziecko musi nauczyć sie zyc w grupie .Moje dziecko uwielbia przedszkole :) i bardzo mnie to cieszy

Gość gość
A czemu tatusiów autorko się nie czepiasz?? Przecież oni tez maja "możliwość zostania" z nimi w domu. A dzieci są "wypychane" ponieważ mają normalnych rodziców i normalne matki, które pracują lub chcą pracować. Emerytura się sama nie wyprodukuje. Potem są takie dylematy na kafe jak ten z dzisiaj o samotnej matce, która potrzebuje pomocy bo partner ją zostawił. Cała europa i świat pracuje, tylko polskim matkom praca śmierdzi.

Gość gość
Daltego, ze lubie patrzec jak moje biedne dziecko, zwiazane i zakneblowane codziennie zostaje z okropna pania w siedlisku patologii i zarazkow. Ja za to moge spokojnie zajac sie moja kariera i lanczami w przystojnymi partnerami biznesowymi ...

Gość gość
Widać, że o żłobku nie masz bladego pojęcia. Ale dalej udawaj, ze twoje siedzenie w domu to jest cudowne.