Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samochód dla dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Przymierzam się do kupna samochodu swojej córce, która jest w trakcie robienia prawa jazdy. Nie znam się na motoryzacji dlatego szukam rady na forum. Nie jestem pewna czy jest dobrym kierowcą, ale na pewno dojdzie do wprawy. Poszukuję na początek jakiegoś autka, którym lekko się jeździ, nie jest duży i ekonomiczny. Może mi coś podpowiecie. Auto będzie używane i ma kosztować max 15 tysięcy. Może http://moto.gratka.pl/tresc/bmw-seria-7-750-19213765.html#07ef51cf088c8af6,1

Gość gość
0/10 troll Tak bmw serii 7 11tys to tam jest pewnie za jedną ratę.

Gość gość
Przecież w ogłoszeniu jest jak wół napisane, że uszkodzone(czyt. do remontu) i do sprowadzenia, czyli trzeba doliczyć koszta przewozu, cło i inne opłaty{cześć]

Gość prawictwo pospolite 193
ale jaja.. BMw ekonomiczne hehe OD mojego ojca znajomy miał BMW i przyznał ze pali mu 17 litrów benzyny w miescie To wiecej niż 90 % aut jezdzących po drogach a po drugie cena w linku 11 300 buahaha .. To auto po zakupie pewnie nie dojedzie do domu . PRzejedzie 4 km i sie zepsuje po drodze .. BMw z 2013 roku kosztuje około 100 tys zł , a nie 11 tys hehe ide o zaklad ze ten na zdjeciu jest spawany z dwóch bMw przez pana mietka w garażu czyli z dwóch rozwalonych BMw zrobili jedno