Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prac

Praca w angli boje sie...

Polecane posty

Gość prac

Witam od wczoraj jestem w angli przylecialem tu pracować . Mam problem ponieważ praca jedyna jaką dostanę to praca w fabryce 6f za godzinę boję się ze bedzie mi za ciężko i nie wytzymam mam 19 lat moim celem jest uzbieranie na remont mojego mieszkania (prezent od rodziców) i na jakieś auto . Potrzebuję minimalnie 5000 funtów . Problem ze praca może być bardzo trudna i tego się boję. Aktualnie mieszkam u cioci w domu wiescie Liverpool .

Nie patrz na ogłoszenia tylko idź w kilka miejsc i zapytaj o robotę, może dostaniesz coś lepszego. Poza tym fabryka to nie auschwitz

Gość Admin postu
masz racje niby nie ale i tak troche sie boje bo to moja pierwsza praca w zyciu i juz za granica ... no trudno ja sobie tak wybralem ale dzieki za motywacje lecz to chyba za malo boje sie ze nie bede dawal rady pracowac po 12 h

Gość gość
nic dziwnego, że się boisz, jesteś w nowym miejscu i czeka cie nowa praca, ale jesli nie zarzyzykujesz to sie nie przekonasz;) jak nie dasz rady to zrezygnujesz,ale probuj ! :)

Gość Admin Postu
Własnie poznałem paru anglików i pare polaków powiem że są bardzo bardzo mili i postanowiłem że nie ma sie co bać trzeba spróbować musi wyjść !!! jeżeli będe pracował , i osczedzał to pewnie mi sie uda wielkie dzięki za motywacje dużo to dla mnie znaczy

Gość Admin Postu
Powiem ci że mój znajomy ma tutaj w tej fabryce (3 000zl) tygodniowo !!!! oczywiście zaraz będzie spam że jedzenie mieszkanie to mam za darmo ponieważ jestem u rodziny tak więc a dlaczego aż 3 000 zl ? 7 dni w tygodniu codziennie po 12 godzin :) oczywiscie stawka najnizsza 6 funciaków noo czasami za nadgodziny daja 8-9

Gość Admin Postu Cebule Cisnie
Żyj sobie w polsce sciskając się mocno za jaja, i mocno zazdrość!! . I wyjdz na dwór poznaj swoich 10 000 tys nowych ciapatych kolegów którzy będa brały hajs większy niż ty zarobisz ;) Lub ogarnij sie i zacznij pracowac w polsce za 1500 zl wszystko zależy od ciebie :)

Fabryka to nie auschwitz? Nie wiesz co mowisz, fabryka parker hannifin w leamington spa to audchwitz, polacy to kapo ktore ciagle wszystko p*********a do menagera i robia mu loda, podkrecanie tempa targetow, w tej fabryce jestes tylko numerkiem nie czlowiekiem