Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

O czym myśli matka kilkorga dzieci atakująca w tv zwolenniczkę zakazu aborcji

Polecane posty

Gość gość

taka Hania Lis np? Co na to jej dzieci? Niech sobie w tyłek wsadzi swoje pełne politowania spojrzenie, resortowy dzieciak.

Gość gość
Myśle że zakaz apsolutny anorcji to głupota

Gość gość
Myślę że najpierw powinieneś/powinnaś nauczyć się pisać

Gość gość
Nawet kobieta nie mająca dzieci atakuje zwolenników aborcji. Dlaczego? bo jest człowiekiem - dusza i ciało.

Gość gość
Mnie zastanawia co taka kobieta czuje kiedy usunie swoje dziecko. Ulgę? ale przecież ta ulga jest tylko na chwile. Kiedyś to powróci. Przeszłośćdopada. Czy taka kobieta nie ma sumienia? Czy się maskuje? A po nocach płacze? Nie jestem aż tak religijna, nie jestem święta, ale w życiu nikomu nie zrobiłabym krzywdy. A już na pewno nie dziecku- nie bezbronnemu. Dlatego zastanawiam się czuje. W akcie desperacji robi się różne rzeczy. Ale zeby aż takie...

Gość gość
Absolutnie nieprofesjonalne podejście. Dziennikarz nie powinien przemycać na antenie manifestacji swoich prywatnych poglądów. Jego zadaniem jest umożliwić wypowiedzenie się zaproszonym do dyskusji gościom bez przeszkód i dawanie poczucia, że każdy głos jest tak samo ważny. Ale o tym w polskiej telewizji już chyba dawno zapomniano.

Gość gość
Czy taka kobieta nie ma sumienia? x Ma jak wszyscy ale opiera się na niewłaściwej hierarchii wartości, czyli niezgodnej z tym co jest obiektywnie etyczne. Zresztą etyka w swoim pojęciu wyklucza nieobiektywność.

Gość gość
A moze po prostu nie wszyscy lubia dzieci i maja wyj****e do k****y nedzy. Przestancie wszystkich oceniac wedlug wlasnego swiatopogladu, tak k*****, na pewno wszystkie sie tna po katach bo usunely z macicy 3 komorki na krzyz.

Gość gość
Jak by nie uważała, szacunek gościom w studiu zaproszonym w roli ekspertów należy się bezwzględnie i taki sam każdemu z nich.