Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od dobrych kilku lat nie oglądam TV

Polecane posty

Gość gość

Bo po co, kiedy jest internet? Dobieram sobie taką treść na jaką mam ochotę w danym momencie. Kto kupuje te 60calowe tv w UH i z zakrzywieniem za 30tys zl? Po co mi w ogóle telewizor. Chyba tylko do podpięcia konsoli, ale i tak wolę PC od konsoli także nie widzę sensu w posiadaniu telewizora. Liczba widzów również sukcesywnie spada w każdej stacji, a będzie pewnie jeszcze gorzej. Internet zabił TV. Kto chce oglądać jeszcze ten szajs pokroju tańca z błaznami (nie oglądałem nawet 1 odcinka tej kaszany) oferowany przez TV? Czy wy też tak macie?

Gość gość
Kto kupuje te 60calowe tv w UH i z zakrzywieniem za 30tys zl? x ci ktorzy mają kino domowe i chcą czuc sie jak w kinie dla mnie to durnota, telewizor mam ale rzadko ogladam, czasami jakis film wieczorem np teraz ogladam Park Jurajski

Gość gość
ja mam TV, i choc nie ogladam za czesto to nie powiem, ze w ogole :P ale ja mam wiekszy pakiet kanalowy niz tylko TVP i TVN ;) lubie comedy central, lubie focustv, discovery i travel, oraz sporo programow na planete+ :) i lubie tez kanaly filmowe, wlasnie ze wzgledu na setki razy ogladane starocie :D jakos ogladanie filmow na kompie w ogole mnie nie kreci, i lubi sobie zasiasc przed tv na kanapie i ogladac, lubie tez korzystac z kibelka podczas reklam czy zrobienia sobie wtedy herbaty itp :) ale wiadomosci nie ogladam, zreszta w necie tez nie, bo tu mainstream tez jest taki sam

Gość Autor tematu 2
Byłem na tym w kinie. Całkiem niezły film, chociaż prawdę mówiąc jest to kopia jedynki z lepszymi efektami.