Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣ci贸wa po 40tce

Bywaja tutaj inteligentni i m膮drzy panowie?

Polecane posty

Go艣膰 go艣ci贸wa po 40tce

Tacy , kt贸rzy maj膮 swoje pasje i chc膮 podzieli膰 si臋 czym艣 ciekawym...opowiedzie膰 np. o swoich podr贸偶ach , marzeniach. A mo偶e zwyczajnie kulturalnie porozmawia膰 na ciekawe tematy. Potrzebuj臋 rozmowy...ale mam do艣膰 kobiecych topik贸w typu: jak go rozkocha膰, jak zatrzyma膰, jak odzyska膰... Szukam ciekawych rozm贸wc贸w :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰 gosici贸wa po 42
nie s膮dze ,ilekro膰 trafiam na faceta to 偶aden ma niewiele do napisania,,,, opr贸cz inwektyw贸w , smutne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa po 40tce
hmmm... b臋d臋 czeka艂a z wiar膮, 偶e mo偶e cho膰 jeden si臋 znajdzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie znajdzie, tu siedz膮 tylko pseudo faceci wyzywajacy od szmat i wor贸w na sperm臋. Czysta patologia.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣ci贸wa po 40tce
Pewnie 偶e maj膮, tylko jako艣 o nich nie pisz膮 ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Bywaj膮 bywaj膮 :-)

Udost臋pnij ten post

Tak lepiej. Nie wiadomo, kto si臋 trafi, ale wystarczy rozejrze膰 si臋 po tematach - ludzi z pasj膮 nie brakuje, cho膰 nie zawsze udaje si臋 na nich trafi膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ale z anim膮 jako awatarem, to chyba m艂odszy od ciebie autorko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
No ale inteligentny i m膮dry cz艂owiek nie b臋dzie za du偶o pisa艂 o sobie na forum publicznym tak偶e jedno wyklucza drugie :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja jestem po 40 mam swoje pasje,plany, marzenia,hobby podr贸偶y tez sporo za sob膮. Ale nie wiem czy jestem inteligentny. :-)

Udost臋pnij ten post

go艣膰 dzi艣 Wi臋c mo偶e opowiesz mi o ostatniej swojej podr贸偶y albo o najfajniejszej. Nie by艂am w tym roku na wakacjach wi臋c ch臋tnie przeczytam :) Masz jakie艣 ulubione miejsce w Polsce? A mo偶e zafascynowa艂 Ci臋 inny kraj?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
23:56 Anonimowe forum.Haha chyba 偶artujesz.Masz tak my艣le膰 偶e jest anonimowe :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
chyba 偶e pisze anonimowo i ma tak膮 pewno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
niech powypowiadaj膮 si臋 najm膮drzejsi i najinteligentniejsi. ja jestem i wiesz gdzie ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To ja cos opowiem. Jestem teraz w pracy,bede pracowal do 6.00 i zaraz otworze sobie piwko :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wypij za nasze zdrowko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣ci贸wa po 40tce dzi艣 Pora spr贸bowa膰 pospa膰 usmiech.gif x nie spiesz si臋.

Udost臋pnij ten post

Mamy weekend. Porozmawiajmy dzisiaj o ta艅cu. Osobi艣cie uwa偶am, 偶e taniec jest jak kilkuminutowy romans pomi臋dzy kobieta i m臋偶czyzn膮.., oczywi艣cie mowa tutaj o ta艅cu w parze, kiedy kobieta jest prowadzona przez m臋偶czyzn臋 . Fakt, 偶e taniec jest zakodowany w psychice cz艂owieka mo偶e nie by膰 wystarczaj膮cym argumentem, by kogo艣 do niego zach臋ci膰. A szkoda, bo taniec nie tylko pomaga w utrzymaniu kondycji ale poprawia r贸wnie偶 prac臋 m贸zgu i co najwa偶niejsze daje ogromn膮 rado艣膰 i satysfakcj臋 por贸wnywaln膮 do prze偶ywania dobrego seksu :) Postanowi艂am poruszy膰 ten temat, bo cz臋sto jest on przez m臋偶czyzn traktowany po macoszemu, uwa偶aj膮c 偶e to nie jest m臋skie. Jednak osobi艣cie nie znam 偶adnej kobiety, kt贸ra nie lubi ta艅czy膰 z dobrym partnerem. Dlatego chcia艂bym dzisiaj zapyta膰 jakie jest wasze podej艣cie do ta艅ca. Uwa偶acie , 偶e jest to zb臋dna umiej臋tno艣膰? a mo偶e wydaje si臋 wam , 偶e macie dwie lewe nogi i nie nadajecie si臋 do tego? co my艣licie o kursach ta艅cach towarzyskiego? Zapraszam do rozmowy . Zdanie kobiet r贸wnie偶 mile widziane.

Udost臋pnij ten post

Tutaj nie chodzi o mnie .Osobi艣cie ka偶dy taniec daje mi rado艣膰 ale pyta艂am jak jest postrzegany taniec towarzyski og贸lnie. To mo偶e by膰 walc, tango albo samba czy rumba. Taniec w parze w poj臋ciu og贸lnym, ludzie ta艅cz膮 razem na r贸偶nych przyj臋ciach, weselach, klubach... albo nie ta艅cz膮, bo...? nie umiej膮, nie czuj膮 potrzeby 偶eby si臋 tego nauczy膰, nie lubi膮... w艂a艣nie tego chcia艂am si臋 dowiedzie膰.

Udost臋pnij ten post