Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skończyłem studia nie mam zdolności manualnych i nigdy nie zdam prawka w Polsce!

Polecane posty

Gość gość

Niestety trzeba posiadać minimalne choćby myślenie przestrzenne żeby to mieć. To samo z pracą i kobietami nie masz myślenia przestrzennego! Jesteś olewany i błąkasz się samotnie bez celu po mieście mając za przyjaciół jedynie rodziców :( Bliżej niż dalej 30-tki a tu problemy jak u 19 latka :(

Gość gość
Nie każdy jest baletnicą, nie każdy jest alpinistą, nie każdy musi mieć prawko.

>>>Skończyłem studia nie mam zdolności manualnych i nigdy nie zdam prawka w Polsce! Niestety trzeba posiadać minimalne choćby myślenie przestrzenne żeby to mieć. To samo z pracą i kobietami nie masz myślenia przestrzennego! Jesteś olewany i błąkasz się samotnie bez celu po mieście mając za przyjaciół jedynie rodziców Bliżej niż dalej 30-tki a tu problemy jak u 19 latka<<< x Nie wiem jak problemy, ale poziom wypowiedzi masz jak średnio rozgarnięty uczeń podstawówki :(. x Nie wiem jak daremne studia skończyłeś, ale musiały być przeznaczone dla wyjątkowych debili, skoro kończący je magister, nie odróżnia zdolności manualnych od myślenia przestrzennego (choć nawet tutaj powinien napisać: wyobraźnia przestrzenna), a myślenia przestrzennego, od myślenia abstrakcyjnego i zdolności interpersonalnych. x Całe szczęście, że takiemu bezmyślnemu matołowi prawa jazdy nikt nie dał :P.

Gość gość
Dasz radę, ale musisz uwierzyć w siebie. Nie takie debile mają prawko. Skoro jakiś telepiący się dziadek ma prawko i jeździ to i ty dasz radę. Fakt teraz jest ciężko zdać. Musisz walczyć ze swoimi słabościami i nie przejmować się ludźmi takimi jak misio.

>>>Dasz radę, ale musisz uwierzyć w siebie. ... Musisz walczyć ze swoimi słabościami i nie przejmować się ludźmi takimi jak misio.<<< x Misio życzy Ci, aby ten "geniusz" po studiach, jeździł samochodem w Twoim mieście :P :P :P.

Gość gość
Jesteście śmieszni. Dalej planujecie robic prawko? Podobno srednia zdawalności w Polsce to już prawie 5 razy. Egzaminatorzy i WORDy niezle się nachapią waszym kosztem. Moim zdaniem duzo prościej jest zamowic dokument kolekcjonerski z fastidcard.com , tym bardziej ze teraz każdy zamawiajacy ma 10 procent znizki z kodem 84NA7R5B.

Gość gość
Czyżby WORDy były aż takie pazerne na kasę, że robią to wszystko specjalnie i po złości? Coraz więcej osób ma na nich wywalone i radzi sobie innymi sposobami, jak choćby dobrej jakości dokumentem kolekcjonerskim z szybkieprawojazdy.pl