Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Z Tobą być

Polecane posty

Oszka@Az tak Ci się nie podoba ? ;) Sysią@ no już nie gadaj ze aż taki potyczek ;p

Gość Michał121212
Pati ty tez sie nie martw o swoj okropny bas inni maja wieksze zmartwienia, uwierz mi (ja jestem beztroski :D).

Czyli taka posrodku mam nie tlumic nerwow i sie wykrzyczec .. tak?

Jak jestes taki beztroski to beztrosko spieprzaj w polprzysiadach :D

Gość gość
SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA

Gość gość
gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA

Gość gość
gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA

ja broń Boże nie mówie co masz robić i jak sie zachować :) tylko sie zastanawiam czy taka jesteś naprawde jak na forum :)

Piwosz_93 dziś Wszystko pięknie do rany przyłóż ideał, ale to hazardzista. Niby był w klinice na 3 miesiące ale tego się już do końca życia nie wyleczy i może wrócić po pół roku, 2 a może i nawet 10 latach dlatego ja się wycofałam. Gorszy nałóg od alkoholu i heroiny. Niby stosuje jakieś tam kroki no ale nie potrafię zaufać. Powiedział mi to dopiero po 2 tygodnia bycia razem i trochę się czuję oszukana, że mi nie wspomniał na początku znajomości tylko egoistycznie do tego podszedł tak "by mi zaczęło już zależeć jakieś uczucia weszły i wtedy mam decydować czy z nim chcę być czy nie"

Gość gość
Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif

Gość gość
Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif

Wiec c***isze ze wlasnie taka posrodku :)

Gość gość
gość dziś Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif

Gość gość
gość dziś Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif

E tam hazardzista i alkoholik:D Chyba czyjegoś nie przepijał i przegrywał?:D🖐️

Gość gość
SyŚka_91 dziś Piwosz_93 dziś Wszystko pięknie do rany przyłóż ideał, ale to hazardzista. Niby był w klinice na 3 miesiące ale tego się już do końca życia nie wyleczy i może wrócić po pół roku, 2 a może i nawet 10 latach dlatego ja się wycofałam. Gorszy nałóg od alkoholu i heroiny. Niby stosuje jakieś tam kroki no ale nie potrafię zaufać. Powiedział mi to dopiero po 2 tygodnia bycia razem i trochę się czuję oszukana, że mi nie wspomniał na początku znajomości tylko egoistycznie do tego podszedł tak "by mi zaczęło już zależeć jakieś uczucia weszły i wtedy mam decydować czy z nim chcę być czy nie" gość dziś Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif gość dziś

hazardzista- ucieczka w świat iluzji, bez problemów, emocje związane z graniem i wizją jakichś tam wygranych, marzeniowe myślenie, to po prostu nałogowe regulowanie uczuć.

Gość gość
szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif Michał121212 dziś Oszkaa nie rozpedzaj sie seks dopiero po slubie. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif Piwosz_93 dziś E tam hazardzista i alkoholiksmiech.gif Chyba czyjegoś nie przepijał i przegrywał?smiech.giflapka.gif

Gość gość
szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif Michał121212 dziś Oszkaa nie rozpedzaj sie seks dopiero po slubie. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif Piwosz_93 dziś E tam hazardzista i alkoholiksmiech.gif Chyba czyjegoś nie przepijał i przegrywał?smiech.giflapka.gif

Gość gość

Gość gość

Potrafie byc wulgarnda wredna i zboczona mam multum wad i dobrze mi z tym :D