Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

oszkaa

Z Tobą być

Polecane posty

Gość gość
nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif Piwosz_93 dziś E tam hazardzista i alkoholiksmiech.gif Chyba czyjegoś nie przepijał i przegrywał?smiech.giflapka.gif o gość dziś gość dziś gość dziś nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif Piwosz_93 dziś E tam hazardzista i alkoholiksmiech.gif Chyba czyjegoś nie przepijał i przegrywał?smiech.giflapka.gif gość dziś szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA oszkaa dziś W dopce mam twoje zakwasy smiech.gif Michał121212 dziś Oszkaa nie rozpedzaj sie seks dopiero po slubie. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś Michał121212 dziś Przysiady robilem wczoraj i mam zakwasy wiec odpada. usmiech.gif Lubuję się w dziewicach. gość dziś gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA gość dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny chłopak no, ale nie chce się paprać w jego byłe nałogi... Człowiek taki może się zmienić, ale nie musi a ja w ciągłym strachu nie chcę żyć... Muszę sobie poukładać w głowie, człowiek musi być dłużej sam ja od zawsze wchodziłam w szybkie związki i to był mój błąd bo po co się spieszyć? Jak ma się znaleźć to taki przy którym nie będę miała wątpliwości. GGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGGAAAAAAA SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś SyŚka_91 dziś Z tym co byłam miesiąc to naprawdę fajny