Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do grubasek

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czenu nie wezmiecie się za siebie by schudnąć ?Czy tak cieżko jest miej żreć i być zdrowszym? Obserwuje takie dziewczyny i robi mi sie nie dobrze

Gość gośćzaentt
mi tez blee powyzej 50kg zyg

Gość gość
Grubaski napiszcie?czenu jeetescie takie grube i czemu nic z tym nie robicie?

Gość gość
Moja dorosła córka ostatnio schudła i waży równo 50 kg. Zaczyna z lekka wyglądać jak szkielet. Muszę ją znów odrobaczyć, bo zdecydowanie lepiej wyglądała, gdy ważyła 55 kg przy wzroście 165 cm.

Gość gość
Twoja córka pewnie się puszcza z arabami,dlatego tez schudła nieboga

Gość gość
gość dziś moja córka jest dziewicą niedorozwoju :D

Gość gość
gość dziś Twoja córka pewnie się puszcza z arabami,dlatego tez schudła nieboga xxxx sama się szmato puszczasz z kim popadnie a innym mawiasz własne łajdactwo.

Gość gość
Daj spokój ...za tłusta ...

Gość gość
Ja pierniczę jaki Oświęcim :D

Gość gość
Mogę mówić tylko za siebie, ale: mam pracę stojącą: przytyłam 20 kg w ciągu półtora roku po udarze mojej matki. Wymaga ona teraz stałej opieki. Choroba wywróciła do góry nogami życie całej rodziny. Nerwy, stres, reorganizacja życia, pracy, transportu. Skąd kilogramy? Mam pracę stojącą, po 8 godz. ledwo stoję na nogach. Lecę do domu zwolnić siostrę i zająć się matką. Pieniędzy nie mamy w nadmiarze. Być może to tylko wymówki? Może mogłabym w czasie gdy matka śpi robić brzuski i przygotować sobie koktajl z jarmużu? Mogłabym - ale zupełnie nie mam do tego głowy, myślę tylko o chorej matce i o tym jak poradzić sobie z tą sytuacją. Po 1.5 roku mam 20 kg nadwagi i nadal chorą matkę choć sytuacja jest bardziej stabilna. Z rodzeństwem uzgodniliśmy pory opieki i jakoś mogłabym zacząć myśleć o odchudzaniu. Ale schudnięcie 20 kg to o wiele więcej trudu niż utrzymania prawidłowłowej wagi. Myślę, że zajmie mi to ok. 2 lat tak realnie. Jeśli będę miała szczęście i będę mogła poświęcić tę godzinę dziennie na ruch. A w tym czasie tacy ludzie jak ty musza patrzeć na mój obrzydliwy świński bebech i wytykać mi to na każdym kroku.

Gość gość
Wstawiasz zdjęcia - ze skrajności w skrajność - Spójrz ile jest fajnych ,normalnych babeczek na ulicy ...

Do osoby wyżej .... dobrze prawisz.Komentarze kobiet na temat innych dziewczyn z reguły nie są obiektywne.Nawet koleżanka koleżance powie odwrotnie do rzeczywistości.Większosc to zakompleksione,sfrustrowane furiatki.

Gość gość
Do 11,07 Prawdopodobnie zajadasz stres .Bardzo współczuję Ci sytuacji z mamą ( przez 12 lat opiekowałam się ojcem więc wiem jak to jest ) MUSISZ wygospodarować dla siebie chociaż godzinę ( dla zdrowia psychicznego i w celu zadbania o siebie ) Ja mam 42 lata .Miałam dwa lata temu 99 kg.przy wzroście 179cm. Kiedyś byłam szczupła .Cóż po ciąży ( miałam wtedy 30l ) zostało dużo za dużo ...Ale wzięłam się za siebie i pomimo wszelkim przeciwnościom ( w tym opieka nad tatą ) powiedziałam sobie teraz albo nigdy ..Rozłożyłam to w czasie .Dziś ważę 69 kg.Nie wisi mi skóra ( czego baaardzo się bałam ) Mam mega energię i satysfakcję kiedy idę kupić np.dżinsy i to nie w rozmiarze XXL .Jeżeli mnie się udało - Tobie też się uda .Dużo siły .pozdrawiam

>>>Dziewczyny czenu nie wezmiecie się za siebie by schudnąć ?Czy tak cieżko jest miej żreć i być zdrowszym? Obserwuje takie dziewczyny i robi mi sie nie dobrze<<< x Spoko :D. x Im też chce się rzygać, x na widok słów takiego debila, jak Ty :P :P :P.

Gość gość
Ja zakładałam ten temat i jestem kobieto Powiem wam że wcale nie trzeba kasy by schudnać kasza,warzywa czy pierś z kurczaka nie jest czym tak drogim a odstawienie słodyczy i slodkich napojow to oszczedność a kg lecą To raczej słaba silna wola a raczej jej brak Są osoby z tędecjo do tycia i niesyety wtedy strasznie trzeba sie pilnowac by sie nie spaść

Gość gośćKasia
Myśle ,że jak człowiek sie dobrze zmotywuje to jest w stanie osiagnać sukces w czym tylko chce Ja najpierw zrzuciłam 20 kg potem odstawiłam papierosy Teraz przybieram sie powoli do biegania by troche nabrać formy.Motywacja i samozaparcie to klucz do sukcesu.