Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Do grubasek

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

Dziewczyny czenu nie wezmiecie si臋 za siebie by schudn膮膰 ?Czy tak cie偶ko jest miej 偶re膰 i by膰 zdrowszym? Obserwuje takie dziewczyny i robi mi sie nie dobrze

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰zaentt
mi tez blee powyzej 50kg zyg

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Grubaski napiszcie?czenu jeetescie takie grube i czemu nic z tym nie robicie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Moja doros艂a c贸rka ostatnio schud艂a i wa偶y r贸wno 50 kg. Zaczyna z lekka wygl膮da膰 jak szkielet. Musz臋 j膮 zn贸w odrobaczy膰, bo zdecydowanie lepiej wygl膮da艂a, gdy wa偶y艂a 55 kg przy wzro艣cie 165 cm.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Twoja c贸rka pewnie si臋 puszcza z arabami,dlatego tez schud艂a nieboga

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 moja c贸rka jest dziewic膮 niedorozwoju :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
go艣膰 dzi艣 Twoja c贸rka pewnie si臋 puszcza z arabami,dlatego tez schud艂a nieboga xxxx sama si臋 szmato puszczasz z kim popadnie a innym mawiasz w艂asne 艂ajdactwo.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Daj spok贸j ...za t艂usta ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja piernicz臋 jaki O艣wi臋cim :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mog臋 m贸wi膰 tylko za siebie, ale: mam prac臋 stoj膮c膮: przyty艂am 20 kg w ci膮gu p贸艂tora roku po udarze mojej matki. Wymaga ona teraz sta艂ej opieki. Choroba wywr贸ci艂a do g贸ry nogami 偶ycie ca艂ej rodziny. Nerwy, stres, reorganizacja 偶ycia, pracy, transportu. Sk膮d kilogramy? Mam prac臋 stoj膮c膮, po 8 godz. ledwo stoj臋 na nogach. Lec臋 do domu zwolni膰 siostr臋 i zaj膮膰 si臋 matk膮. Pieni臋dzy nie mamy w nadmiarze. By膰 mo偶e to tylko wym贸wki? Mo偶e mog艂abym w czasie gdy matka 艣pi robi膰 brzuski i przygotowa膰 sobie koktajl z jarmu偶u? Mog艂abym - ale zupe艂nie nie mam do tego g艂owy, my艣l臋 tylko o chorej matce i o tym jak poradzi膰 sobie z t膮 sytuacj膮. Po 1.5 roku mam 20 kg nadwagi i nadal chor膮 matk臋 cho膰 sytuacja jest bardziej stabilna. Z rodze艅stwem uzgodnili艣my pory opieki i jako艣 mog艂abym zacz膮膰 my艣le膰 o odchudzaniu. Ale schudni臋cie 20 kg to o wiele wi臋cej trudu ni偶 utrzymania prawid艂ow艂owej wagi. My艣l臋, 偶e zajmie mi to ok. 2 lat tak realnie. Je艣li b臋d臋 mia艂a szcz臋艣cie i b臋d臋 mog艂a po艣wi臋ci膰 t臋 godzin臋 dziennie na ruch. A w tym czasie tacy ludzie jak ty musza patrze膰 na m贸j obrzydliwy 艣wi艅ski bebech i wytyka膰 mi to na ka偶dym kroku.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Wstawiasz zdj臋cia - ze skrajno艣ci w skrajno艣膰 - Sp贸jrz ile jest fajnych ,normalnych babeczek na ulicy ...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jednemu podoba s臋 to innemu tamto a mi si臋 bardzo podoba odpowiedz jednego go艣cia http://f.kafeteria.pl/temat/f1/pytanie-do-facetow-p_6334720 Kobiety tak maj膮, 偶e wyzywaj膮 innych by poprawi膰 sobie samopoczucie. Generalnie wszystko co m贸wi膮 kobiety nale偶y ola膰 ciep艂ym moczem.

Udost臋pnij ten post

Do osoby wy偶ej .... dobrze prawisz.Komentarze kobiet na temat innych dziewczyn z regu艂y nie s膮 obiektywne.Nawet kole偶anka kole偶ance powie odwrotnie do rzeczywisto艣ci.Wi臋kszosc to zakompleksione,sfrustrowane furiatki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do 11,07 Prawdopodobnie zajadasz stres .Bardzo wsp贸艂czuj臋 Ci sytuacji z mam膮 ( przez 12 lat opiekowa艂am si臋 ojcem wi臋c wiem jak to jest ) MUSISZ wygospodarowa膰 dla siebie chocia偶 godzin臋 ( dla zdrowia psychicznego i w celu zadbania o siebie ) Ja mam 42 lata .Mia艂am dwa lata temu 99 kg.przy wzro艣cie 179cm. Kiedy艣 by艂am szczup艂a .C贸偶 po ci膮偶y ( mia艂am wtedy 30l ) zosta艂o du偶o za du偶o ...Ale wzi臋艂am si臋 za siebie i pomimo wszelkim przeciwno艣ciom ( w tym opieka nad tat膮 ) powiedzia艂am sobie teraz albo nigdy ..Roz艂o偶y艂am to w czasie .Dzi艣 wa偶臋 69 kg.Nie wisi mi sk贸ra ( czego baaardzo si臋 ba艂am ) Mam mega energi臋 i satysfakcj臋 kiedy id臋 kupi膰 np.d偶insy i to nie w rozmiarze XXL .Je偶eli mnie si臋 uda艂o - Tobie te偶 si臋 uda .Du偶o si艂y .pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

>>>Dziewczyny czenu nie wezmiecie si臋 za siebie by schudn膮膰 ?Czy tak cie偶ko jest miej 偶re膰 i by膰 zdrowszym? Obserwuje takie dziewczyny i robi mi sie nie dobrze<<< x Spoko :D. x Im te偶 chce si臋 rzyga膰, x na widok s艂贸w takiego debila, jak Ty :P :P :P.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zak艂ada艂am ten temat i jestem kobieto Powiem wam 偶e wcale nie trzeba kasy by schudna膰 kasza,warzywa czy pier艣 z kurczaka nie jest czym tak drogim a odstawienie s艂odyczy i slodkich napojow to oszczedno艣膰 a kg lec膮 To raczej s艂aba silna wola a raczej jej brak S膮 osoby z t臋decjo do tycia i niesyety wtedy strasznie trzeba sie pilnowac by sie nie spa艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰Kasia
My艣le ,偶e jak cz艂owiek sie dobrze zmotywuje to jest w stanie osiagna膰 sukces w czym tylko chce Ja najpierw zrzuci艂am 20 kg potem odstawi艂am papierosy Teraz przybieram sie powoli do biegania by troche nabra膰 formy.Motywacja i samozaparcie to klucz do sukcesu.

Udost臋pnij ten post