Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

forum o pracy

Polecane posty

Gość gość

dlaczego na forum praca na gazeta.pl piszą same ofiary losu i skrajni frustraci. sami bezrobotni i zarabiający najniższą tam siedzą czy co? na tamtym forum brak jak jest jakichkolwiek pozytywnych postów, jest tylko frustracja i jad. ludzie z tamtego pracowego forum sami wysrać się nie potrafią a co dopiero mówić o szukaniu pracy. oni po prostu lubią beznadzieję, nie chcą aby było lepiej oni chcą aby było coraz gorzej, bo wtedy mają na co narzekać. a jakby było lepiej to na co by wtedy narzekali. takiego hejtu i nienawiści do wszystkiego nie spotkałem na żadnym innym forum, nawet tych na Wp, Onecie, Interii i innych forach dla oszołomów (tych prawicowych jak i lewicowych). Oni wszystko widzą w skrajnie czarnych barwach, tak jakby nie widzieli świata poza monitorem komputera, jakby nie wychodzili z domu tylko cały czas siedzieli przed kompem i nie widzieli tego co jest na zewnątrz. Polskę znają tylko z internetu i brukowców, poza tym nie widzą nic. Widzą tylko złe rzeczy, nie zauważają nic dobrego w otaczającej ich rzeczywistości.

Pewnie gdyby mieli ciekawą pracę, toby ją wykonywali, a nie pisali na nudnym forum :(. x Mnie najbardziej wkurzył robol, który siedział w knajpie i narzekał na brak pracy, a dokładnie tydzień wcześniej, porzucił dobrą robotę u mnie i wolał chlać :(.