Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie pożyczyć 2000 przez internet?

Polecane posty

Gość gość

Witam, muszę pozyczyć 2000, bo zepsuła mi się lodówka. Doradżcie, gdzie mogę bezpiecnie pozyczyć. Kolega mi doradza vivusa, co o tym myślicie? Help:)

Gość gość
Glownie chodzi mi o bezpieczenstwo, zeby nie bylo zadnych niespodzianek... muszękupić lodówkę dziś, a wyplata dopiero ostatniego.

W vivusie nie dostaniesz za pierwszym razem tyle pieniędzy to po pierwsze po drugie takie chwilówki to najgorsze co może być piszę to z autopsji i ostrzegam !!! Może kup jakąś używaną niedrogą.?

Gość gość
czemu najgorsze?potrzebuje i wezme tylko te pierwsza darmowa..

Gość gość
a docztyałeś że pierwsza darmowa NA MIESIĄC JEDEN

Gość gość
w vivus jest 1600 a net credit 1500 zadarmo? Gdzie lepiej? Kurcze boje sie niespodzianek a nigdyw cyms takim nie bralalam..

Gość gość
tak,doczytalalam ze na 30 dni, potrzebuje do 30.09

Jeśli na 100% będziesz miała oddać za miesiąc to ok ale licz się z tym ,że na następny miesiąc zostanie Ci minus 1600 z wypłaty poza tym przedłużanie terminu spłaty tanie nie jest... Też zaczęłam brać kiedyś chwilówki i teraz mam poważne długi:( Nie ma sensu brać tyle pieniędzy na głupią lodówkę!!kup jakąś używaną ,a na nową odłóż dobrze Ci radzę !

Gość gość
dzieki za rade kardulaki:) a gdzie Ty bralals?

Gość gość
biorąc lodówkę na raty zero procent np Media Markt nawet jeśli ci doliczą ubezpieczenie przy kilku pierwszych razach będzie to dużo tańsze i bezpieczniejsze niż chwilówka a przy okazji wyrabiasz sobie zdolność kredytową spłacając regularnie i później nawet ubezpieczenia ci do rat zero procent (na żądanie twoje)nie doliczają a w razie potrzeby większej bank prędzej ci da pożyczkę

Gość gość_eddie
Zanim zdecydujemy się na jakąkolwiek pożyczkę powinniśmy w pierwszej kolejności przyjrzeć się ofertom chwilówek za 0 zł. Za takie pożyczki kompletnie nic nie zapłacimy a możemy je uzyskać z terminem spłaty 30-dniowym. Tu wrzucono listę firm które obecnie je udzielają - http://www.banki24.com.pl/chwilowki-za-0-zl/ Polecałbym jednak tą opcję tylko tym kltózy wiedzą że terminowo spłacą pożyczkę bo inaczej tak czy tak trzeba będzie zapłacić za przedłużenie terminu spłaty a to już mało opłacalne rozwiązanie.

Gość czupiralo
mi tam rat nie dadza bo nie mam zdolności. Za to moge Ci poradzići polecic SMSa , koleżanka kasjerka mi poradziła i tam biore od czasu do czasu.wiadomo żę raty to lepsza sprawa ale nie zaawsze jest jak je wzionc a lodówka jak nowa to i gwarancje ma. jatam mam sprawdzoną firmę i czasem się do nich odzywam sms365

Gość Ekspert_SMS365
Witam serdecznie, w przypadku nagłych, nieprzewidzianych wydatków, polecam gorąco ofertę szybkiej pożyczki firmy SMS365. Zapewniamy minimum formalności, interesujące warunki oraz pomoc naszych pracowników. Zapraszam Państwa do kontaktu telefonicznego z naszymi konsultantami. Pozdrawiam.