Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość facet800

Stracilem chec do zycia

Polecane posty

Gość facet800

Jestem apatyczny, nic mi się nie chce a zresztą i tak nie mam zadnych zajec ani pracy, nie mam tez znajomych wiec nie mam z kim porozmawiać ani gdzie wyjsc. Wiekszosc dnia przeleze bo nie ma co robic. Jak sprawić żeby te dni były milsze i przyjemniejsze, wypelnione jakims zajęciami? Czy ktoś cos umie poradzić?

Gość gośćzapebtt
Zwal sobie i polknij spermeee

Gość gość
Nawróc się, idz do koscioła, wyspowiadaj się, pomódl się. Zacznij się uczyc i rozwijać.. jest tyle rzeczy które można robić, tyle rzeczy których nie wiesz, goegrafia, historia, języki, sport, ksiązki.. milion rzeczy wsytarczy tylko otworzyć oczy by zobaczyć mozliwości..znajdz hobby, cel.. módl się. I do przodu.

Gość prawik26
to z czego żyjesz za co?

Gość facet800
Wlasnie w tym problem ze nie mam zadnego hobby ani celu w zyciu, zyje z dnia na dzień wieksza czesc dnia przesypiając od niedawna ze względu na nude i brak znajomych. Mecze się strasznie, to jest dolujace jeszcze bardziej. Ostatecznie chodze z kata w kat myslac co tu można porobić i nie znajduje rozwiązania,nie mam zadnego pomysłu.

Gość gość
To znajdz sobie cel czy hobby! PRzestan mysleć , że ci się nie chce albo, że wszystko jest bez sensu! Kto to za ciebie zrobić? Myślisz, ze ci coś spadnie z nieba? Ze cie ktoś na siłe do czegos bedzie ciągnął? Sam sie musisz wziąć za siebie. PRzecież musi cie coś chociaż trochę interesować, musisz coś lubić robić.. ?

Gość gość
Masz depresje.Poznaj znajomych przez neta.Najlepiej faceta bi lub geja który wprowadzi cię w arkana sexu m-m.Jak spróbujesz to będziesz chciał jeszcze i jeszcze,to jak narkotyk.Żadna dziewczyna nie wyliże jajek,rowa i penisa tak jak drugi facet!