Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czarna lista kafe, dział ogólny.

Polecane posty

Gość gość

Pop*****lene nołlajfy którzy siedzą całe dnie na kafe. Wszyscy jesteście żałośni tak samo wy i wasze nędzne życia. Ale do żeczy. Miejsce pierwsze: Oszka i Him Miejsce drugie: Piwosz i Pijak Miejsce trzecie: Brunetos i Małpiszon Miejsce czwarte: Noxelia i Prawik Miejsce piąte: Misio1 i Nuteola Jest jeszcze wiele p******w ale nie pamiętam już ich nicków. Z resztą nawet ci co piszą z gościa to debile. A teraz adios frajerzy.

Gość gość
A no i jeszcze kasiaszatanistka. Monotematyczny twór.

Gość gość
. Z resztą nawet ci co piszą z gościa to debile Cieszymu sie ze przyNajesz sie publicznie do bycia debilem.

Gość gość
Autorze/ autorko zapomniałeś/ zapomniałaś dodać jeszcze osobę o nicku prawicowe pospolite i Kwasigroch.

>>>Kto to ta Noxelia?<<< x Jakaś baba, która podobno pisała tu kilka lat temu x i która tak ZAFASCYNOWAŁA autora tematu, x że do dzisiaj zakłada tematy o jej życiu i seksie :P :P :P.

Gość gość
A his infernal cos tam....?

Gość gość
Mizantropiaodraza to noxelia

Gość gość
Misio1 x noxelia tu codziennie jest.

Gość gość
Co to za jeden ten misio?Wie ktoś może?Cham taki prymitywny co ubliża pod różnymi nickami,łże jak nakręcony.Co za patologia,masakra.Jedni mówią,że kafe jest fajne,niemożliwe:-(:-(:-(

Gość gość
"...ale do ŻECZY:-("ja pierdziele.AUTOR TEMATU TO ANALFABETA!!!Naucz się pisać pierdoło!

>>>Co to za jeden ten misio?<<< x Miły pan, który nie lubi niepiśmiennych debili :). x >>>Cham taki prymitywny co ubliża pod różnymi nickami,łże jak nakręcony.<<< x Zapewne piszesz o sobie, bo ja zawsze swoje posty podpisuję tym samym niebieskim nikiem :). x >>>Co za patologia,masakra.Jedni mówią,że kafe jest fajne,niemożliwe<<< x To chyba tylko patologia tak mówi :P. x Moim zdaniem Kafe to prawdziwa "masiakra" :P :P :P.

Gość gość
Sorry,ktoś kto wyzywa od nieuków nie może być miły.Jesteś ostatnim chamem i tyle.Znam kilka osób po studiach,którym naurągał od najgorszych analfabetów, debili,mnie też.Niezdolny do jakiejkolwiek kulturalnej dyskusji.Zna wszelkie ważne osobistości tego świata. Co najwyżej rolników, hodowców bydła,zachowanie wprost z obory.Kłamie i obraża.Typowy hejter,fuj.

Gość gość
misio01 do odstrzalu nr 1 fraje/er i tyle mam do napisania czarna lista !!!

Gość gość
Moja mama w temacie o zmywarkach została obrażona kiedyś przez tego chama

Gość gość
Pamiętam temat o zmywarkach :)

>>>Moja mama w temacie o zmywarkach została obrażona kiedyś przez tego chama<<< x Zacytuj, bo nie bardzo wiem: jak można kogoś obrazić dyskutując o zmywarkach :D. No chyba, że komuś nowobogackie chamstwo wystrzeliło na papier i dostał stosowną reprymendę :). Kogoś takiego mogłem wg niego obrazić.

>>>Sorry,ktoś kto wyzywa od nieuków nie może być miły.<<< x Niestety nieuki są wśród nas :( i bardzo często pyszczą na tym forum :(. x >>>Znam kilka osób po studiach,którym naurągał od najgorszych analfabetów, debili,mnie też.<<< x Bardzo mi przykro, że ktoś chwalący się tytułem mgr nie odróżnia myślenia przestrzennego (wyobraźni przestrzennej) od myślenia abstrakcyjnego. To raczej wina systemu, że takiemu nieukowi dała tytuł :(. x >>>Niezdolny do jakiejkolwiek kulturalnej dyskusji.<<< x To ciekawe, bo dość często zdarza mi się dyskutować i nie obrażać moich rozmówców :). x >>>Zna wszelkie ważne osobistości tego świata.<<< x Nie. Znam tylko kilka osób, które są wg prymitywów, nieosiągalne dla nich towarzysko. Mają rację :D, bo pani sędzina nie znalazłaby z nimi wspólnych tematów. Ja miałem przyjemność dyskutować z nią o książkach i filozofii organizacji ogrodu :). x >>>Co najwyżej rolników, hodowców bydła,zachowanie wprost z obory.<<< x Przykro mi, ale w tych kręgach moje znajomości są akurat bardzo ubogie :). x >>>Kłamie<<< x Udowodnij :). x >>>i obraża<<< x Po to wchodzę na Kafe :P. Gdzie indziej, mógłbym kogoś zwymyślać od najgorszych i zrobić to w dobrej wierze i obronie kogoś słabszego :P. Tyle wulgarnego i prymitywnego bydła, co tu, nie spotkałem jeszcze nigdzie :).

Gość gość
Pazi, MizantropiaOdraza1994 to Kasiaszatanistka1994.Noxelia pisze jako Mizantropia lub z gościa.

Gość gość
noxelia rzadko tutaj wpada ale kiedyś była gwiazdą :P

Gość gość
jakie rzadko, noxa jest tu caly czas zazwyczaj sobie slodzi z goscia i zaklada tematy o samej sobie, a potem sie loguje i gada o tym co akurat dostala od wita (oprocz wpie/rdol), o swoim mieszkaniu, zwierzetach, wyuzdanym seksie, chlopaku z teksasu, ktory chcial ja uratowac przed witem czy o swoich filmikach na yt albo wyjezdzie w gory, do ktorego niegdy nie doszlo :D

Gość gość
ja jej nie widuje tutaj ostatnio wcale ale mogę się mylić ^^

Gość gość
noxa na fejsbuku ma zdjęcia z gór więc chyba doszło do wyjazdu

Gość gość
oszkaa k***a

Dopisuję się, tyle że ja żeruję nocami:D.

Gość gość
Noxelia jak ważyła 50 kg (potem utyła do 100 kg i waży tyle do dzisiaj i nie może schudnąć), już wtedy była prostytutką i wysyłała swoje zdjęcia nago potencjalnym klientom na czacie http://pokazywarka.pl/buvuha-2/