Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci śmieją się z mojego syna

Polecane posty

Gość gość

Mój syn ma na imię Alan, poszedł do 1 gimnazjum, jakieś debile z jego klasy śmieją się z jego imienia i przezywają Alan :/. Można teraz zmienić mu imię? Chodziłam na skargę do wychowawczyni, nie pomogło.

Gość gość
Przezywają Anal miało być *

Gość gość
Nie zmieniaj. Alan to bardzo ładne imię tylko te bachory, które się z niego śmieją to bydło niedorozwinięte.

Gość gość
Zmienić, zmienić

Gość gość
Niezła id/iotka z ciebi musi byc aby synowi dac takie imie :D jest tyle polskich imion Andrzej Zbyszek Tadeusz ale ty ci/po musialas wybrac mu denne :D

Gość gość
tak to jest... rodziców poniesie z imieniem, a potem dzieciak musi cierpieć. jak będziesz zmieniać, to nie na brajana, albo innego kewina.

Gość gość
witaj w świecie dżungli jakim jest szkoła, ja właśnie przez takie rzeczy boję sie mieć dzieci, mojego brata jak był w szkole (gimnazjum) też jakieś byczki dręczyły (najgorszy sort, mało inteligentni, prymitywni, potem na 100% skończyli jako patologia) i zmienił klasę.....jak czytam, że dzieci to cud i dar to sie zastanawiam skąd tyle wręcz obrzydliwych zachowań?

Gość gość
maja prawo sie smiac xxx nic nie wiem, żeby było takie prawo, że wolno się komuś śmiać z niepolskiego imienia równie dobrze mam prawo się śmiać z ciebie bo wg mnie wyglądasz na "niepolkę" :o nic dziwnego, że dzieci to taka dzicz i hołota skoro mamusie takie prymitywy :o

Gość gość
Podła gówniażeria w tym gimnazjum, Aluś wraca prawie codziennie z płaczem :/

Gość gość
Zmień mu imię na normalne i przenieś do innej szkoły jak najszybciej, oni się nie odczepią, a syn i ty będziecie cierpieć choć i tak nie ma gwarancji że nie znajdzie się inny powód do gnębienia , system wychowawczy u nas padł , stąd tyle tego bydła. Chyba , że syn dobrze sobie z tym radzi jest silny psychicznie to niech zostanie w tej szkole.

Gość baby pany
Witajcie w polskim kur/widołku gdzie debilne baby usprawiedliwiają i zezwalają na ataki rozwydrzonych bachorów na bogu ducha winne dziecko te same mamuśki które tu pieją o wartościach, że liczy się wnętrze i które napieprzają 12 potraw z okazji narodzin Pana Jezuska aby dostąpić zbawienia. AMEEEEEEEN(T)

Gość gość
Czym się kierowałaś, wybierając takie imię? Przecież to było od początku oczywiste, że takie imię będzie wzbudzać powszechną radość, bo nie dość, że niepolskie i dziwaczne, to jeszcze się kojarzące.

Gość gość
Hahahaha analek hahah

Gość gość
Moje dziecko jest wyjątkowe i dlatego takie imię

Gość gość
Ty jesteś wyjątkowo głupia

Gość gość
ja miałam Alana w klasie w podstawówce 20 lat temu i kurdę jakoś się przyzwyczaiłam, żadnej traumy mi nie dostarczyło posiadanie Alana w klasie i każde normalne dziecko w szkole zaakceptuje to imię a hołota....oni to inna sprawa im przeszkadza wszystko, byle sie wyżyć i sobie porżeć jak konie wraz z równie głupimi "ziomalami"

Gość antyciapat
Przyjdzie dzień godzina, że wasze Adasie i Andrzejki będą kuliły psie mordy i klękały przed ciapatymi Abdulami, bo zamiast wy zamiast zająć się wychowaniem dzieci w jedności narodu nie (ważne czy dany Polak ma na imię Alan czy Staszek) to wy wolicie się wyzywać na kimś tylko dlatego, że nie jest standardowym, betonowym kołkiem :o tymczasem ciapatuchy się jednoczą przeciw nam, włażą przez wszystkie szczeliny do Europy i nie przeszkadza im, że jeden ma na imię Mustafa, a drugi Martin. Tak, Tak głupie peeezdy tłuczcie się miedzy sobą i jeszcze dzieci na siebie napuszczajcie, a już niebawem w czarnych szmatach będziecie bić durnymi łbami w dywanik 5 razy dziennie.... może wtedy wam rozumek wróci!

Gość gość
jest tak wyjątkowe, że postanowiłaś je nazwać na cześć formy seksu, polegająca na stymulacji o***tu. no brawka.

Gość gość
Słuchaj, ja to akceptuję, Ty to akceptujesz, on ona oni to akceptują. Ale dla pewnej grupy Twój synek zawsze będzie analem i będzie wyśmiewany tylko z powodu swojego imienia, nawet jak będzie już dorosłą osobą.

Gość gość
To jak autorka nazwała dziecko to jedno, a to jak zachowuje się rozwydrzone gimnazjalne bydło to drugie sorka drogie wyzywaczki ale to, że bydlęta wyzywające mają imiona: Jan, Hubert, Adam, Ania, Basia, Kasia czy Franciszek nie zagwarantowało im "fajności" co z tego, że mają niby normalne imiona skoro zachowują się jak bydło? No jasne, to że ktoś kogoś wyzywa i mu ubliża to nie jest problem dla was głupie tłuki problemem jest że ktoś ma na imie Alan.... żal mi was patolki :o

Gość gość
baby pany i antyciapat usmiałam sie ale macie rację 10/10

Gość gość
Nikt nie uważa, że takie dzieciaki zachowują się w porządku, ale nic z tym nie zrobisz. Zawsze takie rozwydrzone bachory będą gdzieś w otoczeniu, nie dasz rady kontrolować tego, jak obcy ludzie wychowują swoje potomstwo.

Gość gość
coś jednak trzeba robić bo o ile imię to jest kwestia zmiany w urzędzie o tyle np odstające uszy, czy krzywy nos już nie. nie można przyzwalać na takie zachowanie i to oprawcy powini być piętnowani. sorka ale nie powiecie mi, że ktoś kto wyzywa Alana nie wyzwie za chwilę rudej dziewczyny z krzywym nosem na przykład :o i co wtedy już potępiacie takie bydło czy pozwalacie i jak tu ktoś powiedział dzieci "mają takie prawo" - (masakra umysłowa jak dla mnie) mają prawo bo co? bo rodzice jej nie zabili i nie zoperowali? no zastanówcie się. Żyć ze skulonym ogonem, bo cię banda wieśniaków zajedzie? Może czas zajechac bandę wieśniaków? może czas zacząć wychowywać dzieci zamiast hodować bachory?

Gość gość
A co, zabronisz mi mojemu dziecku sie śmiać ? Śmiech to zdrowie. Zwłaszcza z takiego NIEPOLSKIEGO imienia jak alan = ANAL :D jestes antypolka ze nie szanujesz polskich tradycji i zwyczajów

Gość gość
Ty za to Polka szanująca drugiego człowieka i wychowująca prawdziwego Polaka :o aż żal to czytać. Dama z Koziej Wólki nic dziwnego, że twój syn to prostak skoro ma taką prostacką mamusię, która żadnych wartości mu w życiu nie przekaże poza tymi, że jak ktos jest inny to trzeba go wyśmiać. Żeby jeszcze kiedyś ciebie synek nie wyśmiał jak będziesz w pampersy robić i memlać zupe bezzębymi szczękami w końcu śmiech to zdrowie

Gość gość
Nie podoba mi się imię Twojego syna, ale nigdy nie pozwoliłabym żeby moje dziecko z kogokolwiek się wysmiewalo, sama tego nie robię!

Gość gość
dziś - oczywiście, że dzieci wyśmiewają w szkole wygląd innych. Tak było, jest i będzie, dzieci czasem są okrutne. To, co się stanie dalej, zależy głównie od wyśmiewanego dziecka. Jeżeli coś odpyskuje, zgasi ciętą ripostą, albo przywali - szybko dadzą mu spokój. Jeśli będzie po nim widać, że go to boli, nic nie odpowie, albo się rozpłacze, będą to robić dalej. Może należy "wyposażyć" swoje dziecko w kilka takich ripost.

Gość gość
bo te gimnazjalne bachory maja takie mamuski jak gosc z 18.08 niedorozwiniete intelektualnie i emocjonalnie i dlatego tyle bydla w szkolach, zycze ci drogi gosciu zeby kiedys twoj synek jak bedziesz chora sie z ciebie smial bo smiech to zdrowie

Gość gość
Syn Górniak to Alan ciekawe czy jego wysmiewaja

Gość gość
17:32 brawo, trafiłaś w punkt !