Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci śmieją się z mojego syna

Polecane posty

Gość gość
dziś Na pewno tak, chłopak w ogóle ma przewalone, bo wszyscy wiedzą, że ma lekko niezrównoważoną matkę, która wstawiła chyba kilkanaście lat temu jego zdjęcie, jako niemowlaka, umazanego w g*****e. Był to taki manifest i list do paparazzi, coś w rodzaju: macie, hieny, to, w czym lubicie się babrać... Szkoda tylko, że kosztem dzieciaka. Polskie gwiazdy są w ogóle dosyć kreatywne w nadawaniu imion swoim dzieciom, K. Figura - Koko i Kaszmir, M. Wiśniewski - wiadomo ;)

Gość gość
spadaj buraku, moje dziecko ma normalne POLSKIE IMIE i nie jest obiektem uzasadnionych kpin --> nawet zbyt madre zdanie teraz napisalem jak na twoj intelekt, watpie ze je zozumiesz ha ha ha

Gość gość
Imię takie samo dobre jak każde inne. Ale Polacy to cebulaki i ich dzieci cebulaki do kwadratu bo jakże mają być inne skoro rodzice są z obrzeży Europy z kraju niedorozwiniętego cywilizacyjnie. Imię nie polskie i nie katolickie? No i chuj z tym. Na całym świecie dobrze znane ale w tym grajdołku jakim jest PL budzi prześmiech i odrazę. PL to kraik zakompleksionych rasistów-matołów. Cieszę się, że stamtąd wyjechałam.

Gość gość
18:29 polskie imię powiadasz? To znaczy jakie? STANISŁAW? WIESŁAW? ZDZISŁAW?

Gość gość
18:29 polskie imię powiadasz? To znaczy jakie? STANISŁAW? WIESŁAW? ZDZISŁAW? x Ciekawa jestem, co by tacy obrońcy polskości powiedzieli, jakby dowiedzieli się, że takie "polskie" imiona, jak Adam i Tomasz to imiona semickie. A tu przecież Polska, Żydów nie lubimy. Nie wiemy nawet, dlaczego, ale nie lubimy. Bo tam nam się wmawia od dzieciństwa.

Gość gość
Ja miałam w szkole Alana i nikomu do łba nie przyszły takie przezwiska teraz dzieci są zboczone 12 latki sie pieprza po kiblach

Gość gość
18:42 właśnie większość tych jazgocących kretynek myśli, że Maria , Piotr, Paweł, itp. to polskie imiona. A tak naprawdę większość imion ma zagraniczne pochodzenie, tylko, że dobrze się przyjęły w Polsce kiedy nas schrystianizowano.

Gość gość
dziś - taa, po kiblach. już nie wymyślaj.

Gość gość
Zydzi to czesc naszej polskiej historii. Wiec te imiona Adam sa ok. Ale Alan = Anal :D :D to NIEPOLSKIE IMIE !

Gość gość
19:13 Grecy też są częścią naszej historii ignorantko?

Gość gość
myślę że powinnaś zmienić mu imię jest wiele ładnych np: duprian, pipek czy pierdysław. Przemyśl to

Gość gość
Wiesz 20 lat temu to dzieci nie wiedziały co to anal a w dobie Internetu no cóż .dawniej Ciupa jak dziś to po prostu ci.....pa ha ha i nic z tym nie zrobisz trzeba unikać dziwacznych imion

Gość gość
Tylko dla takich prymitywów jak ty Alan= anal.. Fanko anala :D Tylko jedno skojarzenie, prymityw jak na dłoni.. Mnie bawi, ze Polaków tak wszystko dziwi, smieszy i wprawia w zakłopotanie, które pokrywaja własnie rubasznym smiechem.. Niestety takie " wydziwianie" nad rzeczami oczywistymi, nad ktorymi nikt sie nie zastanawia jest typowe dla zasciankowych , przez lata izlolowanych od swiatowych nurtów populacji.. A my jak takie wiecznie zdziwione , biedniejsze kuzynostwo bogatej cioci Europy..

Gość gość
Moje córki maja głupie nazwisko które kojarzy się z męskim przeproszeniem tez były z tym kłopoty prowadziłam im aby nie dawały po sobie poznać jak je to rusza gdy ich ktoś przezywa tylko z uśmiechem na ustach niech odpowiadają żeby najpierw się nauczyli czytać potem poprawnie wystawiać ,płakać pozwalała ale w domu tuliłam pocieszalam ta stanowczością I uparcie dziewczynek wzięły górę nad innymi dali sobie spokój widząc że dzieci mają gdzieś to ich przezywanie

Gość gość
Niestety takie " wydziwianie" nad rzeczami oczywistymi, nad ktorymi nikt sie nie zastanawia jest typowe dla zasciankowych , przez lata izlolowanych od swiatowych nurtów populacji.. A my jak takie wiecznie zdziwione , biedniejsze kuzynostwo bogatej cioci Europy.. xxx dokładnie, a jak już tak was zagraniczne imiona śmieszą, bo są NIE POLSKIE to wróćcie do polskich imion i zapweniam was, że Anna, Kuba, Damian, Marcin, Krzysztof i Adam do ich nie należą. Czas przerzucić się na Rzepichę, Sieciechę, Dzirżyterga i Falisława.

Gość gość
przerażające jest to, że coraz gorsze pokolenie wyrasta, a powód tego jest prosty! Tępe dzidy z pierwszych roczników gimnazjum dorosły i rodzą kolejnych kretynów. I nie sądzę, że kogoś obrażam, bo jak czytam jak pochwalacie zachowanie bydła z gimnazjum to mnie krew zalewa. Stańcie i uszami klaskajcie, jak gówniarstwo sie panoszy. Dodam teraz, że miałam styczność z taką jedną panią, która wzywana do szkoły z powodu występków swojego synia, wszystich atakowała, bo przecież on taki idealny. Właśnie skończył gimnazjum i ma prokuratorskie zarzuty, rodzice zostali z niczym tak ich ogołocił. Wasze dzieci to dzicz, a nie uczniowie.

Gość gość
gość dziś Zydzi to czesc naszej polskiej historii. Wiec te imiona Adam sa ok. Ale Alan = Anal smiech.gifsmiech.gif to NIEPOLSKIE IMIE ! xxx idiotko a wiesz jakie są POLSKIE IMIONA? Miłodziad, Nietubył, Przezdziad, Pękosław to są polskie imiona, a te wszystkie wasze Jasie i Marcinki do polskich nie należą i też nalezałoby je wyśmiać. Małgorzata, Katarzyna to też nie są polskie imiona i na dodatek spolszczone jak nie przymierzając Dżesika z Jessica Większość imion mamy greckich, hiszpańskich, francuskich i rzymskich więc co powiesz CHORĄGIEWKO?

Gość Tasmanska
Powiem tylko od siebie ,ze jak mąż na zebraniu dowiedział się ,ze corka wyzywala kolege z klasy Felus Cwelus to odrZU PO POWROCIE DO DOMU chwycil za łape córunie i zawlekl pod adres domu tego chłopca każąc corce przeprosić go za wyzwisko i obiecać ,ze już więcej nie będzie. Tak się mąż wkurzyl na nią jak rzadko kiedy. Ojca reakcja była suksesywna, cisza do tej pory

Gość gość
tasmanska brawo za prawidłowe zachowanie. gdyby wiecej rodziców tak wychowywały swoje dzieci, to nie mielibyśmy problemu z patologią pogimnazjalną.

Gość Tasmanska
Moja jeszcze nie gimnazjum, ale bierność c rodzicielska i olewanie tematu w jakim sa zauważalne skargi na dziecko. powoduje eksalacje problemu i nabiera tylko mocy w dzieciaka chamstwie . To trzeba tepic od zarodka, jak najszybciej i wszelkimi sposobami jakie się zna. Im wcześniej tym lepiej, bo z czasem poteguje dzieciakow poczucie bezkarności a to karygodny bląd

Gość gość
domyślam sie ze twoja jest młodsza. Chodziło mi o młode mamuśki co przyklaskują swoim kochanym dzieciom (a przyszłym oprawcom) Widać to nawet na tym wątku. Jakie dzieci wyjda z domu w którym panuje taka nienawiść na inność.

Gość gość
Alan to gejowskie imie :D kojarzy mi sie z Anal :p jakim tzreba byc baranem rodzicem zeby dac takie imie ? jest setki innych pieknych polskich Mateusz Adam Maciek Tomek Krzysiek itp !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
żadne z tych imion nie jest polskie debilko :D

Gość gość
jak dla mnie pismo "palcem grożące" dla rodziców tych dzieciaków z jakiejś kancelarii prawnej mogłoby załatwić sprawę. Jak zobaczą podpis prawnika a nad nim groźba sądu i żądanie pieniędzy za naruszenie dóbr osobistych to ustawią swoich byczków do pionu. Można sprawę załatwić również przez nauczycielu ale z reguły jest mniej skuteczne.

Gość gość
Do wszystkie sa polskie śmierdzący cebulaku siedzacy w PL :D

Gość gość
Śmiech to" naruszenie dóbr osobistych" ? :D LOL! Ato ci ubaw bedzie miec sąd, ze chcesz pozwac dzieciaków którzy sie.... śmieją :D śmiech to zdrowie ! a twoj dzieciak to galoty a nie chłopak ze bierze to do siebie , głupia pipo......

Gość gość
"Intelektualistko" z 21:29 żadne z wymienionych przez Ciebie imion nie jest polskie. Doucz się, a potem mędrkuj na forum.

Gość gość
No cóż po postach obrończyń bydła twierdzę, że nie ma z kim gadać :o Co się dziwić dzieciom, że prymitywne i chamskie jak mamusie nie lepsze? Taki to już jest polski kur/widół. Nacja niemal pół wieku izolowana od świata gdzie imiona przeróżne się nadawało nie tylko lokalne, gdzie włosy się kolorowe nosiło i imperialistycznej muzy słuchało :P Polacy nacja zaszczuta i wiecznie napuszczana na siebie, gdzie nie wolno było wychylić łba sponad szarej masy tłumu. Co się dziwić, że większość zachowuje się tak dzicz? Większość z was ciągle siedzi w tym komuszym szambie i utyskuje na wszystko co inne, bo takie macie wzorce. Tak szczekały wasze babcie, którym mózgi prał Stalin, tak szczekały wasze matki, którym mózgi prał Jaruzelski i tak szczekacie wy które macie mózgi sprane przez wasze mamy i babcie. Cóż... czego od waszych dzieci wymagać jak nie zahukania w ciemnocie i chamstwie? Nieliczni Polacy z domów z tradycjami, z domów ludzi inteligentnych mają inne myślenie i nie bulwersują ich zagraniczne imiona, a już na pewno nie urządzają sobie pośmiewiska z jakiegoś tam imienia :o Człowiek z kur/widołu wyjść może i znam takich ale jak kur/widół tkwi w człowieku to zostanie tam na zawsze co najlepiej po was widać zapyziałe szczekaczki :o

Gość gość
Wiem, że temat to prowo, ale u mnie na podwórku jest chłopiec a imieniu DENIS a jeden z jego kolegów ma wadę wymowy i jedyne co słyszę to "PEEEENISSSSSS".