Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

moja teściowa ma kochanka. widziałam ich kopulujących. czy mówić o tym męzowi?

Polecane posty

Gość gość

moja teściowa jest w jak twierdzi nieciekawym związku ze swoim mężem od lat. od pewnego czasu chodzi jakaś weselsza. niedawno bylam swiadkiem niezręcznej sytuacji mianowicie dzwoniłam do drzwi nikt nie odpowiadał, wystraszylam sie ze jej sie cos stało, drzwi jak sie okazalo nie byly zamkniete. weszlam wiec i to co zobaczylam mnie zmroziło. na tapczanie lezala moja tesciowa z jakims grzybem i kopulowali. dziadka (jje męża) nie było wtedy w domu. nie wiem co z tym zroibc...czy mówić jej synowi a mojemu męzowi? dla mnie to jednak swinstwo bo jak ktos moim zdaniem ma ochote na skok w bok to najpierw niech sie rozwieść nie zapomni. jestem w szoku. oczywiscie jak mnie zobaczyli to odskozyli i przykryli sie ja wyszłam bez słowa i od tej pory jej nie widziałam a to bylo 2 tyg. temu i gryzie mnie czy mowic to komus.

Gość gość
powiedz wszystkim kto ci się nawinie, w pierwszej kolejności jej mężowi, potem sąsiadom, rodzinie od strony teściowej i proboszczowi, jak już wszyscy będą wiedziec, to do twojego męża tez to dojdzie :)

Gość gość
jej synowi bym jednak powiedziała, a mężowi już nie, serca bym mu nie łamała

Gość gość
szkoda, że nie zdążyłaś ich nagrać lub zrobić fotki...... a tak w ogóle to teściowa chyba ne ma moralniaka, jakby była normalna to następnego dnia by przyszła do ciebie zawstydzona i prosiła, abyś nikomu nie mówiła

Gość gość
nie no, nagrywać kogoś to już przegięcie. natomiast mężowi powiem. on niech zrobi z tym co chce

Gość gość
chyba ktoś tu oszalał nigdy prze nigdy nikomu się nie mówi o takich sytuacjach

Gość gość
Daj jej spokój, to jej życie i jej sprawa, nic się nie dzieje bez przyczyny, może nawet teść o tym wie, daj ludziom żyć po swojemu.