Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbogosc

Co to jest?

Polecane posty

Gość gośćbogosc

To jest forum erotyczne?!!!! Co to jest?! Ludzie bójcie się Boga! Wy jesteście dorośli? To jest wstyd i żenada dla Polski!!!! Może Islamiści zrobią z wami porządek, bo jakakolwiek oglada tutaj leży!! Wstyd mi za was.:(

Gość gośćbogosc
Śmiejecie się z polityków, ale wasz poziom jest niższy od zera!!!! CO WY SOBĄ REPREZENTUJECIE!!??? Przydałby się tutaj Billaden co by wad wysadzil tam gdzie wasze miejsce!

Gość gość
Oni tego nie pojmą kochana. Za durni są na to:)

Gość gość
hahaha:) dobre:) ej ziomus, co brales, daj troche:) pewnie posuwales siostre o ile ja masz sadze z wypowiedzi. jak wrazenia? jest ciasniejsza od mamy? bo kumpel mowil ze twoja mama swego czasu byla ciasna ale tylko w pupce. rozmawiales z nia o tym czy jeszcze nie?

Gość gośćbogosc
21:27 pier/dol się giętki cwoku🖐️

Gość gość
haha tak myslalem, ze merytorycznosc wypowiedzi - poziom podłoga. Szkoda, bo myslalem ze jakos sensownie uargumentujesz swoje wypocinki, a tak giniesz wraz z nimi. Cóż, bywaj z radiem maryja haha co za klaun:)

Gość gość
Dlaczego tak się ludzie zachowują!? Nie zrozumiem tego! Wysmiewanie, obrażanie, rzucanie privami!!! Nosz k***a mać!!

Gość gość
Słuchaj. Nic nie palilam, a TY! Zamiast odpowiedzieć mi na pytanie dlaczego, zarzucaaż mi cpanie. Odpowiedz jak człowiek, potraktuje Cię jak człowieka.

Gość gość
Z/wg na brak merytoryczności dalsza dyskusja pozbawiona jest sensu i ją zamykam. Kolejne wiadomości będą ignorowane.

Gość gość
Busterman swieżaczku przyzwyczajaj się :-D:-D