Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Daje żonie 50zł dziennie na życie. Mało?

Polecane posty

Gość gość

Ja opłacam rachunki za mieszkanie, utrzymuje samochód, OC, przeglądy, paliwo, opony, naprawy itp do tego daje jej 500zł tylko dla niej, ma tam na swoje fryzjerki i kosmetyczki no i dziennie 50zł na życie, ma być po prostu pełna lodówka i codziennie ugotowany obiad. Z tego co mi sie zostaje mam dla siebie też 500 - na papierosy i jakieś moje wydatki, a około 1000zł reszty odkładam na konto oszczędnościowe, raz w roku jeździmy na 2 tygodniowe zagraniczne wakacje. Moja żona nie pracuje i pracować nie będzie bo ja uważam że miejsce kobiety jest w domu, żeby pilnowała i dbała o ognisko domowe i żeby tworzyła domowe ciepło. Mało jej daje?

Gość gość
zdecydowanie za mało. ty masz faje a ona tylko 50zł? bydlaku :D a tak na serio, gdybym była facetem, to wygoniłabym ją do roboty, bo babie bez zajęcia głupoty do łba przychodzą. obyś się nie musiał o tym przekonywać

Gość gość
Moja żona nie pracuje i pracować nie będzie bo ja uważam że miejsce kobiety jest w domu, xxx a co jak wyciągniesz kopyta?

Gość gość
i myślę, że żona jest z tobą dla twojej kasy :/ ale skoro ci z tym dobrze... bo jej na pewno :P

Gość gość
taaa, miejsce kobiety jest w domu:D:D może od razu ubierz ja w czarczaf i wytnij łechtaczke, co??

Gość gość
Wiesz dla 2 osób to moim zdaniem nie jest mało.

Gość gość
50zł to nawet za duzo. Sniadanie w domu sie je, obiad 15zł sie zmiesci, 10zł na jakis napoj max , 10zł na jakas gazeta max moze byc, kolacje w domu zje, zostaje 15zł......

Gość gość
Moja żona nie pracuje i pracować nie będzie bo ja uważam że miejsce kobiety jest w domu, żeby pilnowała i dbała o ognisko domowe i żeby tworzyła domowe ciepło. xxxx co koleś hahahahah :D ma darmową dzi/fke w domu :D która tylko w domu siedzi i sie nie realizuje :D ja bym tak max 3miesiace wytrzymała :D ciekawe co zrobisz jak stracisz prace i tobie noga sie powinie, kto ja przyjmie do jakiejs pracy sensownej jak sie nie rozwija ? a domowe ciepło to u mnie zapewnia kocioł Junkers :D

Gość gość
no ale ona ma 50zł dziennie! czyli 1500zł na życie dla nas dwóch czyli głównie na jedzenie, na ugotowanie obiadu, a 500zł ma jeszcze dodatkowo tylko dla siebie na swoje jakieś tam wydatki, ja mam też dla siebie 500 (i to w tym już mam wliczone fajki) a za reszte płacę rachunki a 1000zł odkładam na konto i pensja rozdzielona

Gość gość
to chociaż dziecko jej zrób , niech zajęcie ma

Gość gość
Oj dziewczyny, a może ona tak woli? 50 zł na zakupy to nawet za dużo.

Gość gość
50 zl jest na jedzenie, a 500 na mac

Gość gość
500 na kobiece wydatki to trochę mało ale jak chce więcej, to niech do roboty się bierze.

Gość gość
50 zł dziennie na 2 osoby, jedzenie i całą resztę z chemią włącznie to niezbyt wysoka kwota. Wydaję więcej na jedną osobę.

Gość gość
I jest chetna i gotowa na ostre bzykanie , bo nie ma zmartwien na glowie jakimis sprawami zawodowymi :-)

Gość gość
ŹLe to zorganizowałeś i przepłacasz. Ja w charakterze domowego zwierzaka mama psa. Żre za c.a. 50 zł/m-c. Do gotowania zatrudniam znajomą kucharkę. Płacę 100 zł/tydzień (w tym mycie garów i wynoszenie śmieci). Produkty sam kupuję. Jak chce porochać, to tej samej kucharce (niezła dopa z niej) daję 50 zł i wale trzy razy bez wyjęcia. Przepłacasz...

Gość gość
Ja za 606 zł musze opłacić rachunki i z tego żyć a mam jeszcze dziecko na utrzymaniu i nie narzekam :)

Gość dymam co moge
też myśle że przepłacasz, a ona jeszcze na boku doopy daje jak pracujesz, oj koleś, nie zazdroszcze

Gość gość
Za 606 zł?? Moja kucharka też tak mówiła - a teraz chce się kochać co dzień :D

Gość gość
co koleś hahahahah ma darmową dzi/fke w domu która tylko w domu siedzi i sie nie realizuje xxx Dobrze, że ty się dziffko realizujesz pod latarnią i przy drodze :D

Gość gość
Jak to darmową?? Przecież przepłaca :D

Gość gość
a wy szlory za darmo w domu gnijecie na bezrobotce i utrzymaniu rodziców albo na rencie :D i to was boli szmaty :D

Gość gość
Lepiej gnić za darmo niż dawać dopy za pieniądze. Woor!

Gość gość
ale podobno kobiety same tego pragną, zresztą tak zawsze było. Korwin Mikke też o tym mówi i chce przywrócić NORMALNOŚĆ, czyli to żeby facet zarobił tyle, żeby spokojnie utrzymał dom i rodzine i aby jego kobieta nie musiała zapierdalać na kasie w biedronce za marne grosze. Kobiet to ogólnie leniwe stworzenie i wy tak i tak podświadomie szukacie Jelenia który będzie was utrzymywał, a teraz gdy takie coś zaistniało to sie wielce rzucacie, z zazdrości sie rzucacie, że to nie wy macie takie lajtowe życie :D

Gość gość
Paszczury do dziury