Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wyszczuplanie pomoc!

Polecane posty

Gość gość

siedzaca praca stres nieregularne jedzenie i przytylo sie... teraz staram sie jesc jedynie gotowane, nabial, warzywa i owoce oraz biegac 4x tygodniowo + jakies cwiczenia.. ale co moge jeszcze zrobic by ujedrnic swoje cialo...? uzywalam jakis czas bialo-zielonego eveline wyszczuplajaco-antycellulitowego ale nie widzialam poprawy...

Fajne są zabiegi wyszczuplające np. endermologia. Z doświadczenia wiem, że to bardzo ułatwia w walce ze zbędnymi kilogramami : ) ponieważ rozbija tkankę tłuszczową pod skórę, dzięki czemu łatwiej jest ją zgubić.

Gość gość
Ja polecam bieganie. Mi znacznie pomogło w zrzuceniu wagi. Dla zielonych w temacie są fajne teksty na http://runners-world.pl

Hej, ja byłam na dziesięciu zabiegach karboksyterapii w klinice dr Michajłowskiego w Gdańsku i przyznam szczerze, że pomogło i poleciłabym każdemu. Pomimo bólu odczuwalnego podczas zabiegów i siniaków na drugi dzień ;) cellulit wyraźnie się zredukował. Super sprawa. Nie poznaję siebie w lustrze :)

Gość Jessicaax
ojeeej kusicie dziewczyny... w sumie czemu nie spróbować? ja pomimo ćwiczeń i diety nie mogę się pozbyć tłuszczu z brzucha - może zabiegi mi pomogą uporać się z upierdliwym cellulitem..hmhmmm

Gość Tiffa
myślę ze mogą pomóc, na pewno nie zaszkodzą. Ja dziś dodzwoniłam się do rejestracji z tej klinice Cosmetologica - w środę mam pierwszy zabieg Endermologii LPG :)

Gość gość
Szukam opinii o Clinica Cosmetologica. Zależy mi na wyborze dobrej kliniki, jestem z 3city.

Gość gość
Moje spostrzeżenia: miła i fachowa obsługa, fajna atmosfera, nowoczesny sprzęt, czysto i schludnie.. ogólnie na plus. Mogłoby być trochę taniej ;)))) no ale co zrobić za medycynę trzeba płacić. Ale warto!!! Szczególnie tam.

Gość Inga85
clinica cosmetologica jest świetna, przyjechałam tam aż z Warszawy:) tak tak moje drogie, poziom o wiele lepszy, obsługa miła, nie to co w stolicy no i ceny... niebo a ziemia :) ja robiłam zabieg maximus. Wystarczył na szczęście jeden żeby wygładzić moje nóżki.

Gość Martynasto
No to faktycznie miałaś farta, u mnie niestety ten tłuszcz był bardziej zbity.. miałam 10 zabiegów i teraz w wakacje, szczególnie na zdjęciach widzę jaką mocną zmianę zaoferowały mi te zabiegi, miałam zabiegi tam gdzie Ty, może się minęłyśmy :)