Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chcecie imigrantów głosujcie na Korwina

Polecane posty

Gość gość

proste, myśle że skoczą mu sondaże ze względu na przybycie arabów

Gość gość
będziesz rasistą jak ci muzułmanin łeb odetnie a potem się w nią spuści

Gość gość
Korwin obrońcą Polski! Gdzie i kiedy można na niego głosować?

Gość gość
Tak.... A od razu mi cos zrobi.... Bo kazdy afro-amerykanin to morderca i gwałciciel. Nie rozsmieszaj mnie

Gość gość
A wiesz co twój"k***inek"chciał zrobic. Sprywatyzowax służbe zdrowia. Sam dziennikarz z którym rozmawiał nie przyznał mu racji i( moze nie prosto w oczy) wyśmiał.

Gość gość
dosyć mamy swoich gwałciciele jak tak lubisz muzułmanów i uważasz ich za ludzi z łagodnym usposobieniem to przyjmij ich pod swój dach

Gość gość
Islam NAKAZUJE gwałcić i zabijać KU CHWALE ALLAHA. W Europie Zachodniej dopóki ich było mało byli mili i mówili żeby ich nie dyskryminować. Teraz poczuli się pewniej to gwałcą i zabijają na potęgę. Poducz się, a nie powtarzasz głupoty z tv.

Gość gość
"Odetnie głowe i sie na nią spuści" .....A mówią że to dzieci mają dużą wyobraznię

Gość gość
gdyby szpitale były sprywatyzowane to mniej byłoby zgonów i lekarze zaczeliby leczyć

Gość gość
Przetocz mi wers jak tak bardzo znasz Koran ze kobiety trzeba gwałcic.

Gość gość
Islam NAKAZUJE gwałcić i zabijać KU CHWALE ALLAHA. W Europie Zachodniej dopóki ich było mało byli mili i mówili żeby ich nie dyskryminować. Teraz poczuli się pewniej to gwałcą i zabijają na potęgę. Poducz się, a nie powtarzasz głupoty z tv. x co będziesz się produkował jak to banda debili:o pewnie są tak za tymi muzułmanami bo je swędzi w kroku

Gość gość
Ym... Sprywatyzowanie szpitalów jest dobre dla milionerów. To szczytna głupota. Za wizyte u lekarza i za wszystko płacisz.

Gość gość
"..,Bo swędzi je w kroku" To że na ciebie zadna nie leci i jestes zazdrosny to nie powód żeby kogos (obcokrajowców)tak disować. Wez sie człowieku zastanów. Czego sie tak boisz?

Gość gość
po pierwsze jestem kobietą a po drugie to nie będe ci tłumaczyć bo ewidentnie liczyć na seks z muzułmaninem a to że cie zabije i zgwałci to już nie myślisz

Gość gość
Obejrzyj sobie byle reportaż o islamie na youtube i się przekonaj ciemniaku.

Gość gość
Jak to nasza pani z chemi powiedziala" nie kazdy muzłumanin lata z granatami i pistoletami". Ich koran nie nakazuje zabijac. Chyba ze w czasie wojny. Poczytaj troche o Turcji Arabii albo oglądnij jakis ich stary serial. Zmienisz zdanie.

Gość gość
Typowi wieśniacy boją się że tak powiem" ludzi i rzeczy dla nich nowych" zaywaz kto zazwyczaj jest przeciw? Niewyedukowane społeczeństwo. A kto jest za? Profesorowie psycholodzi i reszta.

{ A kto jest za? Profesorowie psycholodzi i reszta. } To jest za to przykład wyedukowanej (chyba na telewizji) jednostki. Przeciw są też i profesorowie, tylko ich tv nie pokaże.

Gość gość
to licz na szczęście że żaden muzułmanin cie nie zgwałci i będziesz spotykać tylko tych ułożonych

Gość gość
A ja chcę żeby do PL przyjechało conajmniej 50.000 imigrantów. Dopiero wtedy ten kraj wyjdzie z zaścianka Europy. Więcej muzułmanów z Syrii i Iraku! k***in nie ma nic do gadania. Ja tu rządzę.

Gość gość
Z powstaniem warszawskim bylo to samo. Takie wieśniaki i ludzie tchórzliwi bali sie walczyc najlepiej od razu by sie poddali. Albo dlaczego jedną z pierwszych rzeczy które zrobili Niemcy to zabili profesorów z Uj. Jak myslisz dlaczego? Bo tępakami i tchórzami łatwo się rządzi..

Gość gość
Takich reportaży o gwałtach na szwedkach, norweżkach, angielkach itp. pełno na youtube. Trzeba być niedorozwiniętym umysłowo, żeby bagatelizować takie zagrożenie.

Gość gośćść
Ruch narodowy jest lepszy od Korwina

Gość gość
Oni mają tam wojne! Boją się. Tez chcielibyscie byc w takim kraju ze jestescie mordowani za wiare i za inne absurdy?a nie pamiętacie jak w czasie wojny i po wojnie polacy wyjeżdzali do Ameryki? Tez mogli by nas wtedy nie przyjąc.

Gość gość
Tak jak przywloką tu swój zaścianek to faktycznie wyjdziemy

Gość gość
Nie wiem czy jestescie bez serca czy nie wiem..

Gość gość
Ostatnio próbowali ZGWAŁCIĆ dziewczynę, która przyniosła im kanapki na dworzec węgierski. Przypadkowo patrol policji im przeszkodził na szczęście. Też o tym w tv cicho.