Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu tolerujecie to co robi Widmo Damian?

Polecane posty

Gość gość
MĄDRZE ŚWISTAKU MÓWISZ :-)

Gość gość
Korporacyjne pranie mozgu zrobiło swoje.

Gość gość
Świstak to widmo !! wyzywał i spamował ósemkami !!

Gość gość
świstak mądrzy sie jak widmo

Gość gość
piosenki są git :-)

Gość gość
Ewusia się cieszy że jej nie dotyczy temat. Nasza seksbomba ero. Idź do Wilka i Wandy. :classic_cool:

Gość gość
Ewa ma dystans, ot co, skretyniały nołlajfie żyjący tym forum🖐️

Gość gość
Dobrze piszesz Ciekawska :-) Fakt hejtu nie masz bo też hejtujesz.

Gość gość
gość dziś Ewa ma dystans, ot co, skretyniały nołlajfie żyjący tym forum Dystans do hejtowania nicków,w porzo.Było,jest,będzie.Jednak mieć dystans do wyboru tematyki na hejt-do pedofili ???Ci ludzie mają zryte mózgi.

Gość gość
gość dziś zaloguj się manekinie nieogryzku

Gość gość
Ewka zawsze była wyśmiewna. Teraz też się śmieje :classic_cool: Nic się nie stało. Jakis debil zakłada tematy i sra na niebieskich ale wg hrabiny Ewe nie ma problemu. 😴

Gość gość
bo Ewcia ma dystans kretynie. zrozum to w końcu! :O

Gość gość
Eve i dystans? :( śmiech na sali Zwłaszcza jej wściekłe ataki na motel Psuja i Hajabuzy świadczą o tym, że ma dystans

Gość gość
Tu macie zapis jak się smiala u Wilka. Jakby Damian wymienił jej nick że była kiedyś prostytutka,też by się śmiala? :classic_cool: V Midsummer Eve dziś Teraz nawet będą zgłaszać na policję, więc bójmy się cool.gif Czy kto widział, jak dobrze tej małej w czerwonym? Czy to widział kto?... Zgłoś want to want me dziś Ja się bardzo boję, już jestem spakowana i uciekam daleko stąd żeby mnie policja nie znalazła smiech.gif ***Przychodzę do Ciebie nocą otulona smakiem wczorajszych namiętności ... budzę Twe zmysły byś pragnął mnie bardziej*** Midsummer Eve dziś Want, proponuję do Kanady smiech.gif

Gość gość
Z tego wynika, że Piętrow to Eve albo Mucha :(

Gość gość
W nosie mam, czy mnie wymieni Damian 😴 Choć tacy jak on nadają się do utylizacji tylko i dlatego robię tyle ile mogę: zgłaszam palanta do usunięcia. To nie Widmo, forumowe ludki 😴

Gość gość
gość dziś Tak, jak cholera z tego wynika :D

Gość gość
nie ma nic wspólnego na bank z debilem o nicku Damian, który zasypuje to forum swoimi śmieciami. Jesteś pewna że nie ma bo co?

Gość gość
Ktoś pisał, że Damian to kobieta. Ewa idź już spać stara nauczycielko na emeryturze :-D:-D:-D

Gość PoszukiwaczUpragnionejErekcji
1) chce flagowy nick tego skur‪wysynka Damiana. Już pies je‪bał to że czepił się mnie czy Nowego, ale dopie‪rdolił się akurat Bogu ducha winnych dziewczyn, które dodatkowo też bardzo lubie. 2) błagam Was nie suszcie z policją:O po pierwsze oni mają milion ważniejszych spraw aniżeli jakieś pierdoły w internetach, po drugie jak ktoś wcześniej napisał, ten zje‪bol prawa nie łamał, po trzecie jeśli pisze z telefonu, czy z zagranicy, jest praktycznie nie do namierzenia 🖐️

Na podstawie samego tylko flagowego nicka nie da się wykonać laleczki voo doo, żeby móc wbijać w nią szpilki przez cały wieczór. To też sprawdziłem. Potrzebujesz do tego włosów, bądź przedmiotów należących do ofiary. ;)

Gość PoszukiwaczUpragnionejErekcji
Ale mimo wszystko wiedza kim jest naprawdę ten du‪pek byłaby ciekawa :P Bo że to nie jest jakiś randomowy troll to jest wręcz pewne, za dużo szczegółowych info (wiek, imie, miejsce zamieszkania) o poszczególnych nickach...

Gość gość
świstak trojański dziś (...) A zasadnicza różnica polega na tym, że przebywając z Tobą w jednym pokoju, taki troll dostałby niezwłocznie w mordę. Dlatego trolle nigdy nie przesiadują z nami w prawdziwych pokojach. oczko.gifxPrzesiadują ;) Tylko wtedy nie ośmielają się nawet pisnąć ;)

Gość gość
Pobudzam się ręką

Gość gość
Najepaaaałłas się Ewka. Nie pij bo bełkoczesz .