Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

studia jakie wybrać ?

Polecane posty

Gość gość

Hej :) proszę Was o poradę... Wybieram się na studia i chcę wybrać kierunek który będzie zgodny z moimi zainteresowaniami ale i taki po którym nie dołączę do grona bezrobotnych... Chciałabym wysłuchać opinii na temat kierunku na który się wybieram, a mianowicie jest to dziennikarstwo i komunikacja społeczna o specjalności komunikacja społeczna, e-marketing i nowe media. Myślicie drodzy Kafetrianie, że jest to kierunek z przyszłością ? Bardzo proszę o szczere opinie :) Pozdrawiam

Gość gość
Najlepszy kierunek to taki który naprawde będziesz chętnie studiować. Po żadnym kierunku nie ma gwarancji pracy, chyba jedynie po lekarskim, wiec idz za glosem serca bo ze zmuszania sie do "przyszlosciowego" kierunku ktory nie zagra w tobie i tak nic nie wyjdzie. Chyba ze masz duzo samozaparcia, ale chyba szkoda zdrowia ;) Zdajesz jeszcze w tym roku?

Gość gość
tak, zaczynam w tym roku, dokładnie to samo stwierdziłam, że nie chcę się do niczego zmuszać bo to nie ma sensu, chciałabym na psychologię iść ale to już sobie wyperswadowałam z głowy bo psychologów jest już stanowczo zbyt dużo na rynku pracy, tak samo jak pedagogów. Myślę sobie, że ten kierunek który wybrałam ma szanse się rozwijać i zapotrzebowanie na ludzi w tym kierunku będzie. Jednak mam wątpliwości i boję się popełnić błędu...