Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Emigracja z powodu ludzi

Polecane posty

Gość gość

Cześć wszystkim piszę tu, ale teraz chciałem się z wami podzielić tym co mnie trapi. otóż wszystko mi się sypie w polsce, związek, znajomości, brak pracy, i ogólny marazm. Pewnie myślicie że nie próbuje coś zmienić i siedzę tylko w domu ale nie, próbowałem związku i się nie udało to mnie dobiło. pracę też bywały różne. ale mnie to nie cieszy, jeszcze rodzina się sprzeciwia emigracji uważa jak sobie sam poradzisz itd. a mnie nie zależy na pieniądzach a na normalnych relacjach których w polsce nie zaznałem niestety. Nienawidzę tego całego wyścigu szczurów,przechwalania się kto lepszy,udawania szczęśliwego, co myślicie o tym

Gość gość
Myślę że masz rację. Jesteś kowalem swojego losu a rodzina to przystawka. Pozytywna będzie Cię wspierać, a negatywna wypijać z ciebie soki i energię. Kiedyś i tak zostaniesz bez rodziny (rodziców itp). Nikt wiecznie nie żyje. Nie masz zobowiązań to ruszaj za ocean bo nawet przy głupiej robocie zarobisz tyle aby godnie żyć. Pomiędzy, możesz robić wieczorowe kursy. Zaciskając poślady, zaparę latek, , będziesz żył o wiele lepiej niż teraz. Odwagi !