Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciesze sie ze mieszkam w Polsce, a nie np. w takim Luton w UK

Polecane posty

Gość gość
UK to lipa. Kiepska pogoda, jedzenie,******lewostronny, prymitywne jednostki imperialne, multikulti. Jedyne co jest dobre to socjal i płaca. Reszta to syf.

Gość gość
Mieszkałem trochę w Luton.Nigdy więcej nie chciałbym tam mieszkać.

Gość gość
Sam sobie frajer odpisuje hahahahaha...to siedź w polandeszu za 500euro cebulaku :D

Gość gość
Ja stamtad tylko latalem do Wawy, wiec nie mam zadnego obrazu Lutonistanu. Tylko z opowiesci.

Gość gość
( Sam sobie frajer odpisuje hahahahaha...to siedź w polandeszu za 500euro cebulaku ) X X Trollu wyIIerdalaj z tego watku. Jestes taki kozak to napisz gdzie i kiedy, ja sie dostosuje.

Gość gość
hahah celnie trafiłem :D :D frajer nie potrafi nawek w uk zyć :D cebulak jeden, wypad do poladeszu

Gość gość
Niemcy zamknęły granicę. Oni przyjdą do nas. Trzeba by zbudować mur jak Węgry i zrobić patrole na granicy. Tylko kto to zrobi?

Gość gość
Ty zakapiorze nie potrafiles zyc w Polsce to musiales speerdolic na emigracje rury czyscic z gowna. Czekam na ten namiar do ciebie. Boisz sie lewacko qrwo?

Gość gość
czekac to ty se mozesz na bystrą wode w klozecie cebulaku :D

Gość gość
Zamiast kłócić się na forum z jakąś frajerzyną, trzeba się zgłosić na patrolowanie granic czy coś...

Gość gość
Kozak w necie , p***a w świecie. Taka to jest dzisiejsza gimbaza :D

Gość gość
frajerzyna to zalozyciel tego tematu co angielskiego nie umie :D i frustracje wylewa na forum ze wałków w uk nie moze robic jak w polandeszu :D 🖐️

Gość gość
frajer sam ze sobą pisze znowu :D

Gość gość
Ropniaku zamknij morde bo eebie jak ze stajni. Wyspales sie juz z 2 zmiany, dzisiaj znowu w tyre walisz po poludniu. Juz niedlugo skonczy sie te twoje IIerdolenie, ja bym uwazal na twoim miejscu z kim tanczysz.

Gość gość
No i sie zesrala gimbaza. Chyba mu pocieklo po nogawkach i poszedl spodnie prac, haha. W koncu bedzie spokoj.

Gość gość
buahahah znowu jeden cebulak któremu w uk nie wyszło :D wypad do polandeszu robic za 1500zł

Gość gość
śmierdziel rasista wypierdek europy

Gość gość
Albo nie obejrzeliście filmiku albo jesteście niedorozwinięci umysłowo. Taka prawda.

Gość gość
bingol! co? ty ku/rwo!! Buahaha co zero, nawet tu szaleje gimbus je/bany, do nauki!!

Gość gość
bingol lubuzie, wsadzimy ci hooja w buzie. Napisz kartoflu, co ci takiego wyszlo w tym UK. Chyba tylko wlosy i pryszcze na q**sie :D

Gość gość
Ci którzy są nieprzydatni muszą z PL wyjechać. Tak pozbywamy się śmieci i oczyszczamy nasz kraj. I niech tylko przysyłają kasę bo tylko do tego się nadają. O powrocie możecie zapomnieć. Nikt tu na was nie czeka.

Gość gość
Ci którzy są nieprzydatni muszą z UK wyjechać. Tak pozbywamy się śmieci i oczyszczamy nasz kraj UK. I niech tylko tyrają za 1500zł w biedronce bo tylko do tego się nadają. O wjezdzie do UK możecie zapomnieć. Nikt tu na was nie czeka

Gość gość
Ktos na poza polska napisal ze bingol i troll to jedna osoba, nie wierzylem, bo zbyt rozne style, ale to chyba prawda a na bingolu koles specjalnie robi z siebie takiego gimbusowatego debila :D i tez ma chyba ten zj/eb w chu/j innych nickow :D dobrze kazdy wie kto to, przegraniec 24/7 przy kompie na kafe gnije :/

Gość gość
Ci którzy są nieprzydatni muszą z UK wyjechać. Tak pozbywamy się śmieci i oczyszczamy nasz kraj UK. I niech tylko tyrają za 1500zł w biedronce bo tylko do tego się nadają. O wjezdzie do UK możecie zapomnieć. Nikt tu na was nie czeka

Gość gość
A ta angielka fajniutka :) znam kilka podobnych, ten ich akcent mnie rozpier/dala :D

Gość gość
Dziś nie ma potrzeby wyjeżdżać z PL i tułać się na obczyźnie. W PL jest coraz lepiej, zarobki idą bezustannie w górę i budujemy powszechny dobrobyt.. Oczywiście może nie dla ciebie, ale przecież nie o to chodzi. Mnie jest dobrze i tyle wystarczy. A ty wyjeżdżaj czymprędzej bo w naszym pięknym kraju nie ma dla ciebie miejsca. I co najważniejsze nie wracaj.

Gość gość
"powszechny dobrobyt" --debil :D :D hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Gość gość
Wyjechalem kilka lat temu i nie zaluje a wlasciwie to jestem w ch/uj szczesliwy z tego powodu :) :D powodow jest kilka (pieniadze na koncu tej listy), ale bingol nie zasluguje zeby je poznac :D

Gość gość
oto dobrobyt tego cfela :D http://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Dramatyczne-statystyki-Ponad-pol-miliona-dzieci-w-Polsce-jest-glodnych,wid,16962208,wiadomosc.html?ticaid=115956