Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamień z napisem KOCHAM

Moim marzeniem było

Polecane posty

mieć dziecko z miłości z Nim, chociaż tyle z tego potwornego w intensywności uczucia. Po latach cieszę się, że moje marzenia nie mają mocy ziszczenia. https://www.youtube.com/watch?v=np_dW7yzhM8

Gość gość
Życie weryfikuje marzenia, coś co piękne może przeobrazić się w robaka, a coś co było jak zero warte jak zwykły kamień w najcenniejszy diament.

Gość gość
dobrze, ze to zrozumialas :) faceci to tylko reproduktorzy a potem taka dziewczyna zostaje samotna matka :) madra dziewczynka z ciebie :) zaoszczedzilas sobie matkowania dwojgu dzieciakom

trudno nazwać mnie dziewczyną, ale dziękuję za odzew w temacie. Mało mi brakowało by wziąć z tej miłości choćby okruch...w postaci jego genów, bym mogła się cieszyć nim choć w ten sposób. Rozsądek wziął górę jak zwykle. Teraz On spełnił to marzenie innej a ja ze swojej strony, życzę im wszystkiego co spaja i zdrowia. Czas nauczyć się żyć tym co się posiada niż wiecznie tęsknić to tego co od początku było nonsensem.

Gość gość
po co ci dziecko bez faceta, sierote wychowywac

Gość gość
dla Ciebie to tylko/aż pożądanie «wielka chęć posiadania czegoś» lub «silny pociąg fizyczny»? tak jak w tym teledysku? jeżeli tak , nie zwracałaś uwagę na coś więcej?

Gość gość
w jakim teledysku... disco w polu ? :D