Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

trójkąt i co dalej

Polecane posty

Gość gość

miesiąc temu zabawiliśmy się z mężem i naszym kolegą w trójkącik, było bardzo przyjemnie, wszyscy zadowoleni. od tej pory tematu jakby nie ma... natomiast kolega co do nasz przychodzi to szuka ze mną kontaktu fizycznego - jak siedzimy przy stole potrafi mnie gładzić po nogach, złapać za rękę. czy może mi ktoś powiedzieć jak to odebrać? chciałby więcej? ale w trójkącie czy sam na sam? bo już trochę się pogubiłam :/

Gość gość
Myślę, że on Cię kocha.

Gość gość
dzieki za podbicie tematu, a jest ktos kto cos na powaznie odpisze?

Gość gość
zakochal sie

Gość gość
zla jestes kazdy grzech trzeba cierpiec napewno nastapi rozpad małzenstwa

Gość gość
Nigdy nie powinnaś miec seksu bez partnera.My mieliśmy seks w trójkącie i się zakochał chłopak we mnie.Dalej ciagniemy ten trójkat za każdym razem zaczyna od minetki nawet gdy mój chłopak wyjdzie ze mnie i zaleje cipke to jest wstanie ssac i lizac mi cipkę nie przeszkadza mu sperma mojego chłopaka.A gdy doszło pierwszy raz do seksu w obie dziurki i przytrzymał mnie mój bym się nie cofała to on z tekstem do mojego nie rób jej krzywdy.Nie bolalo mnie lecz odruchowo się cofnąć chcialaam.Ale jako seks z obiema na raz był wspaniały bo przy moim szczytowaniu przytrzymał we mnie wbitego do końca członka i miałam orgazm jakiego nigdy nie miałam.Myślimy to przerwać lub by on poznał jakąś laskę i miec z wymianą partnerów o ole jego dziewczyna się zgodzi na seks grupowy.Nie jestem wstanie nawet dwa razy w tygodniu się kochać z obiema bo czuję się za mocno zerżnięta.