Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka kont na kafe

Polecane posty

Gość
his infernal majesty dziś no sorki girl na prawdę, jakoś tak czuję to, pewne zachowania. Ja tu gnije od roku dopiero taka prawda!! x 1)jakie zachowania?:P Kurdę może jednak powinnam się z nim spotkać w końcu może bym się z kimś dogadała.:P 2)hmm gnijesz??

Gość gość
k-ce jesteś tak niemiłosiernie tępy, że aż momentami mnie zadziwiasz:D

Gość gość
ten cały j*****y k-ce to właśnie zbereźnik tylko ze ty HiM jesteś tak głupia i naiwna i tego nie widzisz, żal mi Cie dziewucho, serce niby masz dobre ale naiwna jesteś jak małe dziecko 🖐️ Zresztą w ogóle ja nie wiem co ty w tym prawiku kiedyś widziałaś? stateczna kobieta z dwójką dzieci a ona leci na jakiegoś frajera, 30letnie bezrobotnego prawiczka z forum dla przegrańców, masakra... Pusta jesteś totalnie HiM

Gość gość
W 2007 roku miała 16 lat i rodzice zabraniali jej pisać na kafe:classic_cool:

Gość
gość dziś mam wkleić treść maila good girl i zbereźnika, żebyście uwierzyli, że to nie jest jedna i ta sama osoba ?? x a skąd ty k***a masz naszego maila?!:O

Gość gość
walcie sie na ryj debile i tak robie se z wami co chce frajerzy k-ce

Gość
gość dziś ten cały j*****y k-ce to właśnie zbereźnik tylko ze ty HiM jesteś tak głupia i naiwna i tego nie widzisz, żal mi Cie dziewucho, serce niby masz dobre ale naiwna jesteś jak małe dziecko lapka.gif Zresztą w ogóle ja nie wiem co ty w tym prawiku kiedyś widziałaś? stateczna kobieta z dwójką dzieci a ona leci na jakiegoś frajera, 30letnie bezrobotnego prawiczka z forum dla przegrańców, masakra... Pusta jesteś totalnie HiM x Wy jesteście chorzy :O

Gość gość
good girl gone bad dziś a stąd, że mi go k***a sama wysłałaś, sprawdź sobie w wyslanych... Nic tu nie będę wklejał, bez twojej zgody K-ce

Gość gość
myślisz frajerze że jak napiszesz "wy jesteście chorzy" i dasz tą jeebaną minkę :o:o:o:o to odwrócisz uwagę od senda sprawy pieprznięty psycholu? z głupią i naiwną HiM to ty sobie mogłeś pogrywać, ale skończą sie dla ciebie dobre czasy cwaniaku za dyche

Gość
widzę że ten temat to kumulacja waszej paranoi.:O

Gość gość
gość dziś PODSZYW !!! K-ce

Gość
his infernal majesty dziś wiesz no ja ze zbereźnikiem spotkałam się nie mając pojęcia że to forum dla przegrańców x rozwiń...

Gość gość
no i widać HiM jak na tym wychodzisz jak zabłocki na mydle (o ile wiesz o czym mówię panienko)

Gość gość
goof girl j****a to ty jesteś i to na dwa baty :D tutaj macie dowód, że frajer zbereźnik to nie ta dzi/wka good girl !! Re: prawie wcale cie nie znam, ale z***biscie mnie krecisz... :P Odebrane x goodgirlgonebadd@o2.pl 19.08 do zbereznik85, mnie I "tylko" z kilkoma z kafeterii pewnie się przespałeś.;D. Sorry, ale jakoś już nie mam zaufania do mężczyzn. ;) Dwni 19 sierpnia 2015 11:12 "Dominik ;)" napisał(a): > ja nie naleze do mezczyzn ktorzy pisza sobie na mailu zkobietami... :) > lubie realne znajomosci, co wcale nie jest od razu rownoznacze zsexem albo zobowiazaniami. > nie wiem czemu tak to postrzegasz. znam prywatnie wiele kobiet zkafe a tylko z kilkoma sie spotykałem.... > W dniu 19 sierpnia 2015 11:11 użytkownik Dominik ;) napisał: > no nie zawsze, ale troche juz sie znamy wiem ze to dla cb jakasbariera ale ja tez ci odesle... :P > zobaczysz sobie jakie mam duze brzuszysko... :D:P

Gość gość
ale wiem że małpa to cynik a oszka to piwosz sami spójrzcie piwOSZKA a i jeszcze kasia satanistka to noxelia. x kompletne bzdury a że noxelia to kasiasatanistka to sie usmiałam każdy kto zna noxelie i kasieszatanistke wie ze to dwie inne osoby

Gość
akurat ja mam nosa do ludzie i zbereznik wydaje mi się normalniejszy niż wy wszyscy razem wzięci. ;) gość dziś bezrobotny prawiczek? :D Sorry miałam z nim przez jakiś czas kontakt i ani nie wygląda na bezrobotnego prawiczka ani się tak nie zachowuje w przeciwieństwie do cb desperacie. :D

Gość gość
zbereźnik to frajer największy na kafe

Gość gość
katarzyna ma nawet całkiem inny charakter pisma od noxelii, używa innego słownictwa zresztą noxelie jest bardzo łatwo poznać pod orange bo w ogóle nie potrafi sie kryć nie znasz noxy to tak głupio gadasz

Gość gość
a ty gggb jesteś największą di/wką tutaj na tym forum

Gość
gość dziś goof girl j****a to ty jesteś i to na dwa baty smiech.gif tutaj macie dowód, że frajer zbereźnik to nie ta dzi/wka good girl !! Re: prawie wcale cie nie znam, ale z***biscie mnie krecisz... jezyk.gif Odebrane x goodgirlgonebadd@o2.pl< /a> 19.08 do zbereznik85, mnie I "tylko" z kilkoma z kafeterii pewnie się przespałeś.;D. Sorry, ale jakoś już nie mam zaufania do mężczyzn. oczko.gif Dwni 19 sierpnia 2015 11:12 "Dominik oczko.gif " napisał(a): > ja nie naleze do mezczyzn ktorzy pisza sobie na mailu zkobietami... usmiech.gif > lubie realne znajomosci, co wcale nie jest od razu rownoznacze zsexem albo zobowiazaniami. > nie wiem czemu tak to postrzegasz. znam prywatnie wiele kobiet zkafe a tylko z kilkoma sie spotykałem.... > W dniu 19 sierpnia 2015 11:11 użytkownik Dominik oczko.gif napisał: > no nie zawsze, ale troche juz sie znamy wiem ze to dla cb jakasbariera ale ja tez ci odesle... jezyk.gif > zobaczysz sobie jakie mam duze brzuszysko... smiech.gifjezyk.gif x kurr zabije za to!, a raczej on mnie.:P:O Myślałam że to nigdy nie wypłynie. Kurcze jeden błąd, przypadkowe kliknięcie na telefonie i wtedy wysłałam to też do cb.:O A ty jesteś chujem. :O Po co to tu publikujesz?!:O

Gość gość
gggb już sie tak sam siebie nie broń frajerze żałosny k***a co za przychlast :D

Gość
jeszcze cholerne wifi szwankuje :O