Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kilka kont na kafe

Polecane posty

Gość gość
good girl gone bad dziś opublikowałem, bo mnie przed chwilą nazwałaś"ten j****y K-ce" bez zadnego powodu !! I już cie p*****le szmato !! Mogę wkleić jeszcze treść naszych maili z cyberka jak chcesz :D K-ce

Gość gość
hehe i wyszło, że godd girl gone bad kręciła z K-ce i ze zberem Zawsze mówiłem, że to dzifka jest :D

Gość
K-ce ja do cb nic nie mam. Po prostu nie powinieneś tu tego wrzucać. I nie chodzi o mnie. Po prostu miałam pewną umowę...

Gość gość
wklej te maile od tej dzivki:D

Gość
good girl gone bad dziś opublikowałem, bo mnie przed chwilą nazwałaś"ten j****y K-ce" bez zadnego powodu !! I już cie p*****le szmato !! Mogę wkleić jeszcze treść naszych maili z cyberka jak chcesz smiech.gif K-ce x a powiedz mi w którym miejscu nazwałam cię " j****y K-ce"??? Bo to przecież napisał gość, a ja pózniej cytowałam wypowiedz...

Gość gość
K-ce to miękka faja i nie wkleji :D

Gość gość
good girl gone bad dziś Jak nic nie masz jak piszesz do mnie"ten j****y K-ce" ? P*****l się i s********j !! XX ok HIM postaram się K-ce

Gość
hehe i wyszło, że godd girl gone bad kręciła z K-ce i ze zberem Zawsze mówiłem, że to dzifka jest... x przepraszam jakie kręcenie?:) Z k-ce jeśli pamiętam wymieniłam parę meili (naprawdę bardzo mało). Ile my pisaliśmy? Jeden dzień, może 2 razy??? Bo nie jestem pewna?

Gość gość
dobra nic nie będę więcej wklejał i mam w doopie co o tym myślicie. Są pewne zasady i nie czyta sie czyjejś korespondencjo, a tym bardziej jej nie publikuje. Nie powinienem tego robić... K-ce

Gość gość
Ja pierniczę ten K-ce to faktycznie jakiś debil szukający przyjaciół w sieci. Najpierw Niebieskooka go olała, później Małpiszon to teraz z Him próbuje komitywę tworzyć ci za p***b. Gggb tak trzymaj gnój przychlasta ile wlezie. Kocham cie dziewczyno.;-)

Gość gość
godd girl wysłałem ci maila, tu nie bede pisał K-ce

Gość gość
gość dziś [21:53 odezwała się niebieskooka kłamczucha hehehe Dalej twierdzisz, że twój avatar to twoje zdjęcie ?? hahaha Głupia pi/zda

Gość gość
Niebieskooka to niestety też HIM :O

Gość gość
Ja jestem facetem. Nie jestem żadna Niebieskooka, nawet nie mam tu stałego nicka cwele.

Gość gość
gość dziś na pewno nie ! Niebieskooka lafirynda to truskaweczka24 żałosna kłamczucha

Gość gość
a strigoica to nie jest przypadkiem niebieskooka ?? K-ce

Gość gość
prostując mój wcześniejszy wpis dodam, że z good girl pisałem tylko jeden raz, dwa lub trzy maile. K-ce

Gość gość
Him powiedz gdzie kupiłaś tą białą kiecke w której zdjęcie ostatnio wrzucałaś? Kurcze no śliczna jest ta sukienka.:-)

Gość gość
his infernal majesty dziś Poszła sobie, bo wyjaśniliśmy sobie wszystko prywatnie i jesteśmy nadal w dobrych stosunkach :) K-ce

Gość gość
K-ce a ty co przyjaciół szukasz?

Gość
his infernal majesty dziś gggb sb poszła i miała rację x nie poszłam. :P I tak z głupiego tematu z którego najpierw się podśmiewałam niesamowicie się w********m. :O

Gość gość
gość dziś Przyjaciól na kafe ?? nie żartuj sobie K-ce

Gość
gość dziś his infernal majesty dziś Poszła sobie, bo wyjaśniliśmy sobie wszystko prywatnie i jesteśmy nadal w dobrych stosunkach usmiech.gif K-ce x nic do cb nie mam. Nie znamy się (zresztą jak sam pisałeś raz ze sobą pisaliśmy).Dobra zakończmy już ten temat. Chyba idę spać...

Gość gość
Bo tak się zachowujesz. Nagle zacząłeś wchodzić w d**e Him. A niby taki honorowy jesteś. Żal bierze hak się na ciebie patrzy.