Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak brzydzi się całować, co robić?

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą 7 miesięcy, mówi, że w życiu nie pocałuje mnie z językiem. Kiedyś nawet mówił, że seks go brzydzi. Nie wiem co o tym myśleć. Dziwnie się z tym czuję. Kocham go, ale nie chcę jednak chłopaka z takimi uprzedzeniami. Co powinnam zrobić? Nie chcę z nim o tym gadać, bo mnie to krępuje i nie czuję się dobrze z tym.

Gość gość
yyyhhhhhh umyć zęby ?

wiesz miałam takiego chlopaka 2 lata temu, kiedy nasze usta się spotkały to było jak muśnięcie płatka róży, ułamek sekundy i zabierał usta... no fajny był ale uznałam że jako kuple będzie nam lepiej.

Wiem,że rozmowa Cie krępuje.Każdego, by krępowała ale mysle ze jednak jezeli chcesz byc z nim to musicie sobie to wyjaśnić i szczerze pogadać. Musicie ieć do siebie zaufajnie. To jest trudny temat, ale mmoze kiedys coś go zraziło i teraz jest uprzedzony. No sama nie wiem trudna sprawa, ale odrobina szczerej rozmowy powinna wyjaśnić to.

Gość gość
Jakby na to spojrzeć obiektywnie, to faktycznie wymiana płynów ustrojowych i bakterii jest obrzydliwa :) Ludzie wymieniają się śliną, zlizują wydzieliny z miejsc intymnych, bleeeeeee :P

Gość Taki_jeden_964
Jakby na to spojrzeć obiektywnie, to faktycznie wymiana płynów ustrojowych i bakterii jest obrzydliwa Ludzie wymieniają się śliną, zlizują wydzieliny z miejsc intymnych, bleeeeeee xxxx Masz rację to ogólnie obrzydliwe.... ale od jednej osoby to coś cudownego od mojej dziewczyny

Gość gość
to jest choroba a ściślej Filemafobia. nie zmieni się mówię ci to z doświadczenia no chyba że pójdzie na jakąś terapię ale poważnie wątpię

Gość gość
a lize ci cipke?

Gość gość
jakiś rozgarnięty facet, wie, że zaczyna się od całowania, później lizanie ci.py, a kończy się na lizaniu od.bytu

Gość gość
ja tez nie lubie sie calowac.

Gość gość
Też nie lubię pocałunków tych "z językiem" :o że o seksie oralnym już nie wspomnę...

Ale mi smaka zrobiliście, a nie wiecie czy w macu można jakąś dziewczynę kupić ?

Jakieś to podejrzane, nawet jak się nie jest wielkim fanem pocałunków to przecież z osobą, za którą się szaleje to zawsze ma lepszy "smak".

Gość Taki_jeden_964
Oczywiście trzeba tylko dbać o higienę. Ja to nawet lubię jeść z jej ust... cudownie wtedy wszystko smakuje...

Gość gość
Nie każdy lubi czuć cudzy język w swoich ustach