Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boje sie islamistów

Polecane posty

Gość gość

boje sie ze cos sie porobi boje sie ze zdechniemy z glodu z braku pracy

Gość gość
już zdychamy

Gość gość
Nic nam nie zrobią. Nasza polska życzliwość i gościnność wykończy ich szybciej niż śmią sądzić :)

Gość gość
W srode pod sejmem protest w tej sprawie.

Gość gość
Chyba nie ma osoby, żeby się nie bała, ale musisz wiedzieć, że im o to chodzi, żeby siać postrach. Wiem, że nie wszystkim, ale skąd wiadomo, kto jest kto, jak zniszczyli dokumenty i właśnie to jest mocno podejrzane!

Strach jest zbędny. Po pierwsze - praca. Nie wyobrażam sobie, aby jakichś Polak, w dodatku chrześcijanin, miał zatrudnić któregokolwiek z tych morderców zabijających chrześcijan. Ja w każdym razie bym nie zatrudnił nawet za półdarmo. Nawet za darmo. Tak jak nigdy bym nie zatrudnił jakiegoś esesmana czy enkawudzisty. Żeby nie być gołosłownym dodam, że w ubiegłym roku mieliśmy jechać do Egiptu. Ale w TV Trwam usłyszałem, że choć chrześcijańscy turyści są w Egipcie traktowani bardzo dobrze, w końcu cały Egipt żyje z turystyki, to 100 km za piramidami są mordowani rodzimi chrześcijanie - Koptopie. Postanowiłem zatem nie dać zarobić państwu, które morduje Koptów - moich braci w wierze. Dziwię się jednak, że wielu Polaków mieniących się katolikami mimo wszystko skusiło się na tanie wakacje właśnie tam. Mnie pieniądze nie skusiły. U mnie honor nie jest do sprzedania. Po drugie - islamiści swą siłę czerpią właśnie z zastraszania terrorystycznego. Uważam, że trzeba odpowiadać tym samym językiem. Przemoc za przemoc. Mord za mord. Terror za terror. Islamiści się panoszą, bo świat się z nimi cacka. Gdy się przestał cackać, to cała siła islamska zgasłaby w dwa dni. Dosłownie. Gdyby na ulice Francji, Niemiec czy Szwecji wyjechało po jednej jedynej drużynie czołgów, to zrobiliby miazgę z tej bandy islamistów. Sam pracuję dla wojska i wiem jaka jest siła rażenia jednego karabinu PK. To masakrator! Gdybym wycelował PK w tłum islamistów, to kule 7.62 mm (podobny kaliber co w kałachu ale ładunek prochowy większy więc i siła rażenia też większa) by ich rozsiekały. Taka kula przeszłaby przez sześć ciał i dopiero w siódmym by się zatrzymała. Nie wiem jakim cudem każde państwo, które ma uzbrojoną po zęby armię może ulegac presji bandy zakapturzonych ciapatych opryszków. Wystrzelać to ścierwo i będzie spokój!