Tymbarqq17 0 Napisano Wrzesień 14, 2015 Hej ! W październiku wyjeżdżam na cały miesiąc na praktykę, więc nie będę się widzieć chłopakiem . I zastanawiam się czy wtedy nie brać tabletek, że tak powiem na darmo . I moje pytanie jest takie : Czy jak teraz skończę drugie opakowanie ( skończą się na początku października ) to czy mogę zrobić przerwę i dopiero zacząć trzecie jak wrócę z pierwszym dniem cyklu jak na początku ? Czy normalnie muszę brać ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 Na praktyce jest miejsce do spraktykowania uderzeń innych prąci w kanał macicy.Dlatego nie warto przerywać spożywania drogocennych tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tymbarqq17 0 Napisano Wrzesień 15, 2015 Nie mam zamiaru zdradzać chłopaka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Wrzesień 15, 2015 Zdrada jest w charakterze kobiety jak nie poczuje innych uderzeń pracia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach